Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.10.2014, 19:45:23
Marcel_Ionut's Avatar
Marcel_Ionut Marcel_Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Nu stiu daca ati observat dar oamenii sunt foarte sensibili, eu de exemplu mai am momente cand mai mustru pe unii sau altii, si sincer nu stiu daca fac bine, pentru ca in general oamenii sunt foarte devensivi la mustrari, foarte orgoliosi, chiar un mic cuvant spus aiurea poate genera mari conflicte. Sa va dau un exemplu, am o amica care o stiu de cativa ani, ea mai venea la slujbe se spovedea si toate cele, dar fata umbla in ratacire zic eu, pentru ca trece foarte repede dintr-o relatie in alta. si imi spune ca ea cauta un baiat serios. Ultimul tip fuma si era un tip ciudat, statea toata ziua in casa si se uita la seriale si se juca, actualul baiat e rocker, nu ca am ceva cu rockerii dar se vede o raceala in sufletul ei, facultate munca si relatia cu tipul asta, ea inainte era rockerita acuma iarasi umbla cu rockeri, a inceput sa se imbrace in negru si imi spune ca tipul nu o influenteaza asa tare. Stau si ma intreb daca tu cauti un baiat serios pai de ce fugi asa repede de la unu la altu?, acu cateva luni am intrebat-o daca se mai spovedeste si se stramba din nas ca nu vrea. Intr-un fel ma simt prost ca incerc sa o mustru, nu-i dau cu bata in cap doar incerc sa ii reamintesc putin de lucrurile astea duhovnicesti. Daca ii vorbesti cuiva de biserica ori te ia in ras ori te considera un fanatic, ori homofob ori alte tampenii. Cum putem noi mustra oamenii fara sa-i ranim?

Thread Tools
Moduri de afișare