![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Remuscarile de dupa avort nu le au doar crestin-ortodocsii. Stiai? Ti-ai pus intrebarea de ce nu au doar crestinii ortodocsi, care isi iau seva moralitatii direct de la adevaratul Dumnezeu, remuscari dupa ce avorteaza? De ce au remuscari si nenorocitii care nu stiu adevarul despre Hristos sau Dumnezeul crestin-ortodox?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dă-ți seama, omule, că și înlăuntrul tău e pecetea lui Hristos! Încetează să îți mai negi natura proprie! Caută să o contactezi, să faci priză la miezul tău cel mai personal și mai propriu, dincolo de orice contrafacere a duhurilor rătăcite și risipitoare ale minților noastre de oameni ai veacului ăstuia înfumurat... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am decis sa am o alta abordare fata de afirmatiile pe care le gasesc ilogice si va voi raspunde: doamna Geanina Stamate, o vecina care nu greseste niciodata, imi spune ca nu aveti dreptate. Chipul lui Dumnezeu nu e in cele dinlauntru ale fiecarui suflet omenesc. Citat:
Simt din toti rarunchii ca nimic supranatural nu imi guverneaza viata. Nu pot sa va descriu cat de puternic simt ca nu am pecetea nimanui. Oricum, foarte, foarte puternic. Este incredibil cat de real este acest sentiment. As baga mana in foc ca sunt extrem de singur in propriul sine. V-as indemna si pe dumneavostra sa nu va negati propria natura. Oricum, mai e cale lunga pana la pecetea lui Hristos. E posibil sa ma uit inlauntrul meu si sa vad pecetea lui Muhammad inainte de toate. Last edited by Inorogul; 17.11.2014 at 16:41:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici un om sau animal nu poate sa-si faca singur inima sa-i bata, nici creierul sa-i functioneze. Nici ovulele sa i se fecundeze si embrionul sa se dezvolte, cu toata tehnologia. Sufletul de unde vine? E un produs de secretie al unor celule? Last edited by fallen; 17.11.2014 at 17:49:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vă înțeleg, anume prin prisma aceleiași experiențe subiective pe care am trăit-o ani buni. Pe atunci puneam problema exact ca dvs. Apoi mi s-a întâmplat să nu mă mai simt extrem de singur înlăuntrul meu. Și nici împrejur nu am mai găsit doar natura și legile ei. A fost nevoie doar să se petreacă o mică decentrare de pe sine și să mă dau, ca să zic așa, nițel deoparte din drum... Toate la vremea lor! |
|
|||
|
|||
![]()
Chipul lui Dumnezeu inseamna ratiune, constiinta, liberul arbitru, vointa, etc. Adica tot ceea ce ne diferentiaza de animale. Toti oamenii au acestea.
Citat:
Discutii pe care nu le-am dorit noi pe un forum ortodox, doar ca tu ai intrat si ti le doresti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum lumea ma vede ( atat cei bisericosi cat si restul lumii, ateii) probabil ca pe o ipocrita patetica, care si-a trait tineretea n pacate si desfrau, si acum vazand ca nu-i mai merge, a ajuns rau, n-o ia nimeni de nevasta si/sau nu o respecta, nu vrea sa-i faca copii, acum se pocaieste si spera ca mai poate s-o dreaga... |
|