Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2014, 19:42:37
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Ioane, de la o vreme se cam umflă fasolea în tine și te legi de oameni fără să fii provocat. Eu zic să-i lași pe ceilalți în pace să se exprime așa cum vor și pot, iar mata poți să-ți vezi liniștit de aberații, atâta timp cât nimeni nu-ți incomodează revărsările abundente de texte aburoase și nevertebrate.
Nu e vorba de provocări, maestre. Ai putea să cercetezi, dar măiestria te cam lenevește.
Din câte văd, însă, tocmai te-ai legat de mine fără să fii provocat și, prin asta mă provoci tu însuți.
Și da, o să-ți răspund la provocare de data asta.
Fă bine, dacă vrei să te porți onorabil și arată-ți măiestria pe una din aberațiile mele de pe topicul de față. Zi-mi unde am aberat cu visul, că despre asta mă canonesc să scriu câte ceva.
Dar ai grijă să nu-mi vii cu vreo fosilă din plastic, din aia cu iz psihanalitic cum aduci de obicei. Vino cu un vertebrat veritabil. Altminteri, de data ți-o voi reteza scurt, cât te întinzi tu de lăbărțat, cu burtoiul tău de aroganță intelectuală care nu se mai oprește din revărsare.
Zi omule, ce te doare de fapt. Aștept să numești aberația.

Last edited by Ioan_Cezar; 05.12.2014 at 19:45:23.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare