Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2015, 14:29:09
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Mai intai Yasminei:

Da, conteaza stilul de viata, poate mai mult decat alimentatia.
Am constatat si eu ceva asemanator: ma duceam in vacante sau concedii la rude la tara. Mancam lucruri care acasa imi faceau rau. Ei acolo nu aveam probleme.
Ori ca produsele alea aveau alta calitate, ori faptul ca eram mai relaxata, era alt stil de viata. Nu stres, nu griji, nu spaime.
Este totusi altceva.
Si te gandesti ca la tara se mananca greu, cu slaninuri, paine multa, carne.
Da se mananca si lactate si legume. Dar si lucruri grele gatesc.
Nu stiu, poate in alte zone se posteste/postea. Eu n-am intalnit ceea ce spui tu.

Cert este ca la oras te termina si stresul si or fi si produsele altfel.
Iar stresul si spaimele dau efecte dezastruoase: stomac, intestin, inima, piele, totul este afectat.

@fallen

1. Oamenii suporta diferit diversele alimentatii. Nu are treaba greutatea, sau mai putin. Obisnuinta...pai daca ajungi la ea! Daca nu suporti nici nu poti ajunge la ea.
Stomacul te doare de la stres si griji si probleme. Faci gastrita, colita si pe urma nu suporti mancare de post sau vegana, fiindca nu suporti legume si fructe.
Ai grija cu alimentatia in timpul sarcinii, ca nu esti numai tu. Mai este si puiul tau si daca nu-i dai ce-i trebuie, nu se dezvolta bine.
Ce spune sotul tau ca se inatmpla dupa nastere este asa:
Cand alaptezi nu ai voie sa mananci multe lucruri pentru ca ele ajung in lapte si dauneaza copilului. Ce mananci tu se rasfrange in mare parte in laptele produs de tine care isi schimba calitatea.
Copilul simte tot: si alimentatia ta, si stresul sau nelinistile tale. Si acum si dupa nastere.
Asa ca ai grija: aliemntatie corecta si completa si multa liniste.

Si vezi ca in timpul sarcinii organismul tau cere diverse, sau dimpotriva altele (car iti placeau) le refuza. Functioneaza altfel.

Last edited by sophia; 23.01.2015 at 14:31:37.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Femeile sunt prea proaste pentru BOR sau ce ? cocacoc Generalitati 524 25.01.2011 10:30:59
Rugaciunile femeii insarcinate George.m Rugaciuni 0 19.12.2010 20:28:52
Rugăciunile femeii însărcinate fantana Rugaciuni 1 16.10.2009 17:05:43
postul pentru copii MarinaAlca Generalitati 17 19.08.2009 12:31:55