![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tot lantul managerial , unde te afli este parazitat. Eu personal cred, ca toti parazitii astia iau mita/spaga de la vagaboantele alea si de la ceilalti/celelalte vagaboande pe care nu le stii. Tu practic ai de luptat cu un sistem.Ca sa invingi un sistem, ai nevoie de alt sistem.Se pare ca DNA este antidotul la asa ceva.Cei de la DNA pot face filaj la tot sistemul asta unde te afli tu. Eu personal cred ca virgula, capul acestui sistem este in ministerul invatamantului. Si ai avea asa: cineva din minister->inspector scolar->director de scoala->sef de catedra-> diriga ta. Numai dupa ce sunt dati afara acesti paraziti, numai atunci poti sa le scazi nota la purtare la aceste vagaboande. Daca ar fi dupa mine, eu le-as exmatricula, si le-as interzice dreptul de a mai fi primite intr-un liceu. Pe acesti paraziti insa, le-as revoca diplomele lor, interzicerea dreptului de a mai profesa vreodata, si banii inapoi pe care i-au facut de cand si-au luat diploma in invatamant si pana acum.(adica toate salariile date inapoi). Vreu sa-l vad si eu pe ala care s-ar mai risca, dupa o astfel de executie exemplara. ![]() |
|