![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Oooo, Doamne, astea erau? Eu cautam pe google o gura de canal cu o ditamai crucea pe mijloc... nu ma mir ca nu am gasit-o daca despre astea era de fapt vorba.
Pentru astea se face/s-a facut atata caz? Ca apare stema, care se intampla sa aiba o cruce, Romania avand generatii si generatii de crestini inca din timpuri vechi? Asta e asa o mare problema?!
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum si stema mi se pare de prost gust sa o pui pe jos. Probabil au vrut sa faca ceva in ton cu zona dar cum la noi astia care iau decizii sunt manelisti si analfabeti o iesit o prostie.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|