Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2015, 11:49:56
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Nu e un + obisnuit, ci o cruce ortodoxa, ca aceasta, incadrata in metalul capacului de pe gura de canal! Fara ornamente, de e drept, insa cruce!
Sincer, nu vad rostul... o fi simboll care il foloseste firma producatoare; dar nici nu vad ceva dracesc in asta. Ciudat da, recunosc, dar am vazut si ditamai stemele pe canale prin sibiu; nah alea mi se par si mai ciudate plus o risipa de bani in plus (garantat costa mai mult ca cele simple).

Tre' sa vad si io pe la mineprin oras ce ciudatenii gasesc :) recunosc n-am vazut asa ceva, dar nici nu m-am uitat expre dupa ceva...

doamna dobrin7m, aici in Romania, tara din care d-ta ai plecat, sunt multi care nu isi permit consultatii la privat, ca au salarii incepand de la 600 lei net (134 euro, 100 lire sterline) si merge pana la...salar mediu de 200 - 250 euro... Daca cumva va ramane sistemul in picioare, atunci vor ajunge si in baza de date aia multi si nebogati care nu-si vor permite spitale private/consultatii private si medicamente platite intregral. Poate dumneata cu salarul dumitale iti permiti, dar majoritatea nu isi permit sa dea banii aia in plus pe consultatii, cand poate banii aia ar fi singurii care le ramane de mancare dupa ce au platit chirie si/sau utilitati.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 134 26.11.2012 01:34:06
Religie alternativa CristanN29 Despre Biserica Ortodoxa in general 8 25.11.2010 12:05:42
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 4 15.09.2010 12:58:53