![]() |
![]() |
|
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Cu trupul, cu duhul.. (slaba, nu saraca, da?) Citat:
![]() Citat:
Ne anunti tu.. Apropo, la roman ai facut biopsie? Sau ti-a zis asa, din ochi? Citat:
Doar multa furie "impotriva sistemului" inclusiv a aluia care te depaseste ca intelegere si multa fudulie. Astea le-am inteles. Citat:
![]() Citat:
Nici n-am zis ca trebuie sa se repeada ACUM sa ia cardul. Inca nu se stie daca sistemul ramane in picioare. Nici macar nu este cardul adevarata problema, ci baza de date, la aia nu protesteaza nimeni. Aia nu o poti evita decat daca mergi la consultatii private si iti platesti integral medicamentele. Tu nu-ti faci probleme ca esti doamna bine cu venituri consistente ca tie ti-o pus in mod expres Dumnezeu mana in cap. Altii nu's chiar asa fuduli de buzunar, n-au buzunare de ortodox cu principii adevarate si profunde. Citat:
Ca ce, daca eu nu pricep cum merge autentificarea datelor, ce am nevoie de ea? Ce, adica ii face pe toti infractori? Ti-am pus niste intrebari de bun simt (cine demonstreaza ca Gheorghe a fost la cabinet si nu i-a prescris medicul in lipsa pagubind alti pacienti de compensate? Controlul politiei/CFR inseamna ca toti suntem infractori? Biletul de calatorie este o dovada sau o suspiciune? etc.), la care puteai sa meditezi si sa-ti dai raspunsuri singura, chiar si tu puteai face asta. Si pe urma pricepeai. Dar nu, tu nu vrei sa pricepi, tu vrei sa-ti versi furia pe "sistem" pentru frustrarile tale, o tineai sus si tare cu acelasi prostii (nu pricep deci nu e nevoie, increderea bla bla).
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 12.02.2015 at 11:29:51. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|