![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
N-s trista. De ce as fi? Asa a iesit; a fost bine si asa. Oricum, am avut si un minor cu noi, nepotul sotului (si acum si al mei), caruia i-am promis ca va veni cu noi oriunde mergem daca se va tine de scoala si va avea medie mai mare ca anul prededent. Pustiul a reusit (are potential de geniu, dar din pacate nu va ajunge, ca nu are conditii materiale si familiale sa ajunga acolo), dar incercam macar nu nu il lasam sa se piarda si sa isi piarda interesul.
Noi ne-am relaxat, pustiul s-a distrat si a mai uitat de problemele de acasa; toti am iesit castigati. In plus, am reusit sa ii castig increderea copilului, astfel, daca are ceva probleme, imi zice acum si mie si incercam sa rezolvam.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|