Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.04.2015, 11:33:11
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
in sensul ca ne lasa sa platim pentru pacatele noastre atat noi cat si copiii nostri...

Da, si eu cred ca au fost dezamagiti, asa cum am fost si eu si poate si altii, chiar si in ziua de azi...
Poate ca nu intelegem noi cu mintea noastra cum a gandit Dumnezeu, dar poate el in maretia Lui nu a fost atat de grav ranit ca L-au batut si scuipat niste prosti ( asa cum nu e deranjat un leu sau un elefant de intepaturile tantarilor, sau ma rog e deranjat, dar nu moare cu una cu doua, nici nu pleaca din padure, nici nu a ajuns specia la extinctie, inca..,)

Insa, intr-un fel, tot ne-a abandonat ...
Pai nu ne-a abandonat!
Pt simplu fapt ca omenirea intreaga,cu toate generatiile si neamurile ei de-alungul a mii de ani trecuti si viitori-nu este reprezentata numai de gloata proasta din Ierusalim din ziua cu pricina!
Chiar si acolo erau cativa care credeau in El si nu il doreau rastignit;chiar si lui Pilat nu-I venea sa-l rastigneasca vazandu-l atat de smerit,de neprihanit.

Asa a trebuit sa se intample,asa s-a intamplat implinindu-se Scriptura;El a plecat deoarece si-a facut misiunea pt care a fost trimis.
Ferice de cei care l-au cunosc aievea,au fost contemporani cu El.
Iti dai seama??

Pt a proteja copiii trebuie pur si simplu sa stai afara de pacat!
Dar multi nu stiu asta cand sunt tineri sau nu le pasa(si de aici rezulta si nestiinta).
Faptul ca copiii nu se mantuiesc poate fi si eroarea ta parentala,pe langa alegerea lor personala dar nu consecinta ca Dumnezeu este rau!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 14.04.2015 at 11:37:41.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare