![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Adica vin acasa si iti organizeaza petrecerea: aduc vase (cu imprumut), mancare, bautura, chiar personal care sa serveasca daca vrei. Vezi si informeaza-te. Acasa nu poti sa gatesti pentru o nunta. Doar sa aduca mai multe rude sau mai multi prieteni lucruri facute la ei. Nu ai spatiu, aragaze, cuptoare. Ah, da, la tara e altceva. Acolo ai loc, poti sa gatesti vara afara si sa pui masa tot afara. Si in final mai e ceva: cine are pretentii (din rude sau cunoscuti) sa te si ajute. Ca asa, viteji dupa razboi se gasesc multi. Ar fi varianta ca la revelion. Nu stiua cum, dar inainte asa se facea. Grupul care vroia sa petreaca impreuna se aduna si planuia si se facea lista: unul aducea vinul, altul friptura, altul apereitive, altul prajituri, altul se ocupa de muzica. Si nu trebuie multi invitati. Finii nostri au facut la un restaurant mic. Nota bene: in alta tara. Si a costat cam vreo 500 de Euro. N-am fost 20. Si am contribuit si noi. Se pot aduna (parinti, socri, economii, imprumut). Sunt cazuri de cupluri care nu au bani si care cumva reusesc sa se casatoreasca. Si ti-mai mai spus: vezi si de nasi. Cu ei te poti sfatui si imaprti. Conteaza mult. Si pentru ca spunea cineva aici cu DNA si ca n-ai voie si nu stiu ce. Astea sunt alte cazuri si alte ilegalitati. Nu exista nicaieri nunta sa te duci cu mana goala, sau sa nu ai voie sa primesti cadouri. Unii aduc obiecte, altii bonuri valorice, altii cum pot.
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 17.04.2015 at 14:59:00. |
|
|