Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.03.2016, 15:58:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Florin, cred sincer ca Tesla a fost mai mare decit Einstein. Daca tu ai alt nume, ok, adu argumentele.
Da, si rozbombon e mai fain decat albastru :)
Vechi 11.03.2016, 16:27:15
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Da, si rozbombon e mai fain decat albastru :)
Deloc, prefer maro. :)
Vechi 11.03.2016, 16:53:21
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
Newton n-a fost rau, analiza matematica e destul de folositoare...

""Evrika! Dați-mi o parghie si un punct de sprijin și voi răsturna pământul." Arhimede..:)

Păi fiecare își susținea interesul, e firesc. Mă întreb totuși de ce Newton după ce a constatat căderea obiectelor de ce și-a generalizat teoria la întreaga creație extrapolînd fără rușine? În mod normal ar trebui analizată tocmai matematica și cu aparatul matematic ar trebui analizată tocmai analiza. Vei constata tot felul de spații ale absurdului deși par complet logice.

Arhimede se pare că făcea foarte rar baie din moment ce și-a pus problema volumului dezlocuit de un corp. Ce s-ar întîmpla dacă ar avea un costul rigid de scafandru umblînd pe sub apă și s-ar alimenta de exemplu cu bere de la suprafața apei printr-un tub pănă ce trupul său ar fi atît de umflat încît s-ar lovi de marginile costumului? Ce volum de apă s-ar dezlocui înainte de a bea butoiul de bere și ce volum de apă s-ar dezlocui la final?

Deci nu e nimic încurajator că a descoperit sapa, hîrlețul. Pămînul din spatele hîrlețului e clar un punct de sprijin și muți și răstorni cu ea pământul conform efectului de pârghie. V-ați întrebat de cînd știu romînii să sape pămîntul?

Iar dacă ne întoarcem la Newton, de ce deasupra liniei de imponderabilitate nici nu mai cad corpurile și nici nu se mai atrag? Păi dacă s-ar atrage, oricît de mici ar fi forțele de atracție dintre corpuri ar face corpurile să se lipească unele de altele adunîndu-se practic în uniiuni de corpuri tot mai mari.

Practic nu pușcă nici teoria lui Newton și nici a lui Arhimede... și orice student mediocru ar putea constata asta!
:)))

Esti un bun actor in scris. Bine, mai joc un pic jocul asta.

Acum, intrebarea clasica, daca Pamantul e plat, unde e sfarsitul?
Vechi 11.03.2016, 17:00:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Ai sa pierzi :))
Vechi 11.03.2016, 17:02:49
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Bineînțeles că Tesla e mai mare ca Einstain, că doar nu s-a rezumat la teorie, ci el mai întîi a descoperit din practică, apoi a enunțat o posibilă teorie și apoi a făcut pe banii lui și a altora practic motoare pe combustibil generatoare de electricitate. Așa au americanii curent electric și energie pentru becuri ca să le lumineze străzile. Tesla a fost de naționalitate sîrbă deci era un fel de creștin, creștin ortodox.

Einstain a preluat de la alții tot felul de teorii că era ceva funcționar pe la brevete și înțelegînd din practicile altora a încercat o teorie care să unifice toate teoriile pe care le descoperea în cererile de brevete.

Practic el nu știa pe atunci de linia de imponderabilitate. Pe vremea aia nu erau rachete să iasă și sateliți staționari și nici avioanele nu ieșiseră din zona de cădere a corpurilor. Dacă ar fi știut de respectiva linie și-ar fi dat seama imediat de imensa eroare și de absurdul teoriilor explicaționiste unitare pe care le-a emanat și le-a susținut.

De exemplu, dacă un observator de pe pămînt, vede un tren care se mișcă foarte repede pe șine și în trenul cu un singur vagon cât tot trenul, de la un capăt trimiți o rază de lumină la celălalt capăt, atunci cît va fi viteza luminii față de observatorul fix?

Dacă se adună sau se scad vitezele, a particulei luminoase lansată din sursa aflată la unul din capete cu cea a trenului față de observatorul fix. Atunci ce viteză are particula de lumină față de observatorul aflat la barieră?
Vechi 11.03.2016, 17:08:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Florin, cred sincer ca Tesla a fost mai mare decit Einstein. Daca tu ai alt nume, ok, adu argumentele.
Mai bine adu tu argumente :))
Vechi 11.03.2016, 17:09:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Bineînțeles că Tesla e mai mare ca Einstain, că doar nu s-a rezumat la teorie, ci el mai întîi a descoperit din practică, apoi a enunțat o posibilă teorie și apoi a făcut pe banii lui și a altora practic motoare pe combustibil generatoare de electricitate. Așa au americanii curent electric și energie pentru becuri ca să le lumineze străzile. Tesla a fost de naționalitate sîrbă deci era un fel de creștin, creștin ortodox.

Einstain a preluat de la alții tot felul de teorii că era ceva funcționar pe la brevete și înțelegînd din practicile altora a încercat o teorie care să unifice toate teoriile pe care le descoperea în cererile de brevete.

Practic el nu știa pe atunci de linia de imponderabilitate. Pe vremea aia nu erau rachete să iasă și sateliți staționari și nici avioanele nu ieșiseră din zona de cădere a corpurilor. Dacă ar fi știut de respectiva linie și-ar fi dat seama imediat de imensa eroare și de absurdul teoriilor explicaționiste unitare pe care le-a emanat și le-a susținut.

De exemplu, dacă un observator de pe pămînt, vede un tren care se mișcă foarte repede pe șine și în trenul cu un singur vagon cât tot trenul, de la un capăt trimiți o rază de lumină la celălalt capăt, atunci cît va fi viteza luminii față de observatorul fix?

Dacă se adună sau se scad vitezele, a particulei luminoase lansată din sursa aflată la unul din capete cu cea a trenului față de observatorul fix. Atunci ce viteză are particula de lumină față de observatorul aflat la barieră?
Cate prostii condensate

Mai nou, in capul tau, se depun brevete pentru teorii de fizica

Apropo, tu esti asta?

"Funar a vorbit, într-o intervenție telefonică la B1 TV, despre teoria lui.

”Einstein nu a fost nici măcar un șmecher. El l-a plagiat pe Eminescu. I-au dat reprezentanții școlii germane de fizică în copie cercetările și manuscrisele lui Eminescu. L-au omorât pe Eminescu. I-au dat evreii injecții cu mercur, patru până la șapte grame pe zi, i-au făcut și frecții cu mercur și, în final, l-au pus pe unul nebun cu acte în regulă să-i dea cu o cărămidă în cap și Eminescu a murit. Din 1889 până în 1902 sau 1903 manuscrisele lui Eminescu au fost păstrate la Titu Maiorescu. El nu le-a dat la Academia Română decât târziu, după ce a aflat presa că le ține dosite și au făcut jurnaliștii presiuni și au ajuns manuscrisele la Academie.

În acest interval, ele au fost studiate, copiate și o parte din ele au ajuns la marii profesori fizicieni din Germania. Atunci era o bătălie între școala franceză și cea germană, iar nemții au vrut să fie, ca de obicei, pe primul loc.

Ei au primit copii ale manuscriselor cu descoperirile în domeniul teoriei relativității, teoria cuantelor, Big Bang și găurile negre, dar sunt mult mai multe descoperiri și formule ale lui Eminescu.

Profesorii germani l-au găsit pe un handicapat cu acte în regulă, Einstein, știe toată lumea de el.

Eu am citit prelegeri extraordinare ale lui Arsenie Boca și scrie acolo, și toată lumea trebuie să țină minte, cel mai greu păcat al omului veșnic fără iertare este starea contra adevărului. Eu nu vreau să păcătuiesc, așa că le-am scris și le susțin.

Eminescu este primul pe planeta pământ care s-a ocupat de teoria relativității și care a scris formula de calcul a vitezei luminii. Când Einstein a ieșit cu aceste cercetări, ziariștii l-au întrebat de unde le are, pentru că era handicapat, până la cinci ani nu a vorbit, la școală abia a trecut dintr-o clasă în alta, nu a terminat liceul pentru că a rămas corigent la patru materii, nu a fost portar la un laborator de fizică, nu a scris un rând pe probleme de fizică și și acum s-a trezit așa cu teoria relativității. Einstein a răspuns atunci că a visat-o azi-noapte. Cine poate crede asemenea enormități?”, a susținut Funar."

Funar: Einstein, care era handicapat, l-a plagiat pe Eminescu
http://www.cotidianul.ro/funar-einst...inescu-277605/

Last edited by AlinB; 11.03.2016 at 17:14:34.
Vechi 11.03.2016, 17:36:09
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
:)))

Esti un bun actor in scris. Bine, mai joc un pic jocul asta.

Acum, intrebarea clasica, daca Pamantul e plat, unde e sfarsitul?
Cînd dai de mare, de ocean, de lacuri.

Dacă credem că e plat și tot mergi și mergi tot drept pe pămînt și pe mări și ajungi exact acolo de unde ai plecat, cum ți se pare, unde e granița?

De ce trebuie neapărat să crezi că e musai să fie Tera o sferă? Cineva nu a putut concepe că ar putea fi altfel, așa ca voi și toți s-au luat după el crezînd că Tera chiar e o sferă și asta pentru că Magelan a reușit să ajungă mergînd mereu spre apus, exact acolo de unde a plecat. Și au întocmit o hartă și gîndindu-se că s-ar putea întîmpla la fel și dacă ar merge cineva perpendicular pe direcția apusului atunci au concluzionat ferm: Tera nu poate fi decît sferă așa cum sunt sferice bulele de gaze ce se învîrt în jurul soarelui, numite de ei planete și văzute prin Telescoape.

Mă asemăn cu actorii pentru că și ei susțin cîte un mesaj al cîte unui scenariu de film sau al unei piese de film fiind trimiși pe scenă de regizor. Eu susțin și cred că pămîntul pe care umblăm+mările pe care navigăm, aflate deasupra întăriturii pămîntului, e plat. Pentru asta nu am nevoie de o artă specială... decît de o tainică conspirație a bunului simț.

Ceea ce am neglijat și ignorat de a fost nevoie și m-a corectat un sfînt părinte oarecare e faptul că izvoarele din soarele semisferic și din luna semisferică, așa cum am susținut, au fost create prin Cuvînt că așa scrie la scriptură în Facerea și în evanghelia după Ioan Evanghelistul.

Deci iată că am uitat să susțin lucrul cel mai important în mesajele anterioare. Sorry.
Vechi 11.03.2016, 17:48:19
Banned

Implicit AlinB

''Cate prostii condensate........

Așa este, cine nu poate da răspunsul la problemă ajunge repede la concluzia că sunt prostii toate răspunsurile inclusiv enunțul întrebărilor.

Funar se pare că a uitat să-și amintească de numele de origine al lui Eminescu. Se numea Eminovici și avea origini fie evreiești fie sîrbești.
Vechi 11.03.2016, 17:49:00
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
decît de o tainică conspirație a bunului simț.
Mai rar asa o definitie poetica a schizofreniei

Thread Tools
Moduri de afișare