Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.10.2016, 17:20:46
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul amice, cum sa existe garduri in ceruri?
Daca pentru el soarele e din tabla si e semisferic si tu inca il iei in serios, sigur ca exista si garduri in Ceruri.
Groasă și ruginită îți e tabla de pe obraz ca să minți în halul ăsta.
Că e semisferic și că e din piatră pe partea nevăzută e una dar că e de tablă asta n-am susținut niciodată și iar trebuie să-ți reamintesc că mereu bagi aiureli făcînd atacuri la persoană prin dezinformări ca să-ți fixezi idei în ciudă... în ciuda mîntuirii tale. (Nu sunt sectrant și nici eretic și dacă ai avea minte ți-ai da seama că nu te mint cînd susțin că sunt ortodox.)

Și iată, după tonele de minciuni și afirmații calomnioase despre mine și despre NIP susții că tot eu sunt de neluat în serios.

.............

Păi dacă nu sunt garduri în Cer cum atunci ar putea fi vămi în văzduh?

Vămile sunt puse total aiurea și nu Dumnezeu le-a pus acolo ci dracii și demonii care nu lasă pe nimeni să iasă din iad și din șeol. Dracii fiind neputincioși au nevoie de cît mai mulți sclavi.

Raiul nu primește pe oricine (oprește orice păcat și serv-viciu și orice mîndrie deșartă) și lasă pe oricine să iasă avînd doar cîteva garduri și porți.

Iadul primește pe oricine să intre și nu lasă pe nimeni să iasă avînd peste 24 de vămi. Bănuiesc că s-a ajuns pe la 30 de vămi. Doar sfinții le pot trece prin puterea lui Dumnezeu.

E simplu, multele lăcașuri din Cer au și ele garduri... pentru că în Cer se păzește sfințenia locurilor sfinte unde locuiește Dumnezeu!

Dar cum nimeni nu s-a suit la Cer afară de Cel ce s-a pogorît de acolo rezultă că habar nu am cum e defapt acolo dar tind să cred că e cam așa cum au mărturisit unii care știu.

Sf. Ap. Pavel a fost răpit pînă la al 3-lea Cer... probabil din 9.

Last edited by vsovi; 12.10.2016 at 17:46:09.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare