|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Mda, imi aduci aminte de vremea in care Neemia cauta sa zideasca un zid si au venit la el Sanbalat si Tobie Amonitul: «Lasă-i să zidească, fiindcă are să vină o vulpe și are să le strice zidul lor cel de piatră!», ziceau baietii. Dar nu s-a intamplat tocmai asa. Si mai am un flashback cu niste prieteni sfatosi care imi tot vehiculau zadarnicia protestului in cazul Bodnariu. Ce de mai argumente aveau... Chiar daca demersul nu va izbandi, tot nu-i degeaba, prietene. Stiu ca mi-am facut partea, in patratica mea. Decat sa dorm si sa visez ca totu-i zadarnic... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Tot fanatism si cu Bodnariu. Ca daca plecam toti capul in fata superioritatii civilizatiei norvegiene altfel se rezolva cazul.    | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 "omorul" face parte din farmecul national, i-au lasat in pace   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Hai bre ca nici cea mai rea propaganda antiromaneasca nu a produs vreun document ca aia isi bateau copiii in felul asta in care vorbesti tu. S-a vorbit despre cate una la fund sau ca i-au pus sa dea de mancare la rate in vacanta. Mare abuz sa hranesti pasarile si animalele. :)
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
  Partea o sa-ti faci cand o sa fii pus intre : a muri de foame pentru Hristos si a fi de acord cu homosexualitatea. partea o sa ti-o faci atunci cand vei fi pus intre : a muri pt Hristos si a trai pentru diavol. pana atunci, stai linistit ca n-ai facut absolut nimic, dar chiar nimic.   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Si nici nu are rost sa incerci sa faci ceva, vreodata.  Cel mai bine e sa nu faci absolut nimic, dar chiar nimic. Tot ce ai putea face, totusi, daca ai fi cat de cat inteligent si cu chef de lucru, este... filosofia si apologia nimicului. Asadar, daca in virtutea sortii si fara interventia noastra se va organiza totusi referendum, noi sa stam acasa si sa nu facem nimic!   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 tu chiar... nu cunosti sistemul =)) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

.....................

__________________ Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Bine ai zis. Poate ar trebui s-o facem ca tine, toți, mai des.   
				__________________ Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" | 
|  |