Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.10.2016, 13:09:07
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Cu atat mai mult cu cat unii dintre homosexuali si alti oameni cu alte poveri fac parte din Biserica.
Nu stiu, probabil ca se poate spune si ca homosexualitatea este o "povara" sau chiar o "cruce", dar cel mai sigur este faptul ca e un pacat. Nu stiu daca suntem gata de a ne exprima cu astfel de eufemisme si in cazul altor pacate. Sa spunem despre unii ca poarta "crucea mitei", de exemplu. Sau "povara clevetelii" purtata greu de unii dintre noi.
Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Pentru acestia ma astept ca oamenii crestini sa arate omenie, ingaduinta, sprijin, duh jertfelnic.
Eu sunt un hot. Va rog sa arati fata de mine un duh jertfelnic!

Si, un pic mai serios: din punctul meu de vedere ar trebui sa ne intrebam care este atitudinea Domnului Isus fata de acesti oameni. In cazul femeii prinsa in preacurvie Isus nu a spus:
1. " - Te osandesc la moarte. Dati cu pietre!"
2. " - Eu nu te osandesc. Dimpotriva, te sprijin si te ingadui."
Niciuna din cele doua.
Isus a zis: "Eu nu te osandesc. Du-te si NU mai pacatui!".

Total de acord ca a te manifesta in mod barbar fata de homosexuali, NU este raspunsul crestin. Insa nici a evita sa numesti homosexualitatea, pacat.

Nu ar fi din partea mea un raspuns crestin sa evit sa ma implic in razboiul ce are drept varf de lance comunitatea LGBT. Este drept ca in tara noastra vocile lor sunt inca slabe si influenta scazuta. Insa se poate vedea, fara lupa, ravagiile produse, in tarile civilizate, asupra educatiei, familiei, bisericii.

De aceea unii dintre noi suntem in garda. Trebuie, intr-adevar, sa fim atenti la demonul intolerantei, si eu va multumesc dumneavoastra sau unor oameni precum presedintele, pentru semnalele de alarma trase. Da, nu trebuie sa uitam sa iubim pe toti oamenii. In acelasi timp sa proclamam ferm ca si noi si ei trebuie sa parasim pacatul, sa ne pocaim de el.

Tocmai pentru ca-i iubim ar trebui sa aratam homosexualilor capcana in care au fost prinsi de satana si sa-i ajutam sa se elibereze. In jertfa lui Hristos exista iertare, curatire si putere de eliberare si pentru ei.

Last edited by Penticostalul Traditional; 31.10.2016 at 13:25:10.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare