![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ioan eu atat mai am de spus: chiar ca vorbesti exact ca un propagandist. Da-i inainte cu legionarii si homofobii, ca faci bine. Asa e, m-ai nimerit, exact legionar sunt.
Traiasca legiunea si capitanul! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Indraznesc sa cred ca or fi si unii mai evoluat, care din naivitate, inconstienta, buna credinta si cu relativa decenta fac propaganda "tolerantei" fara a devenit ei insasi exemplu de extrema intoleranta. Dar sa folosesti valorile crestine ca scut pentru cei care lupta impotriva lor e maximum de perversitate, asta arata ca le cunosti dar iti place sa le calci in picioare. Si nu o lua ca pe o gluma, cei ca el n-au simtul umorului si nici jena de a folosi chiar si ceea ce este evident pentru toata lumea, o gluma, impotriva ta.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 15.11.2016 at 15:58:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai asta-i modelul: homofob, fascrist, crestinopat.
Avem din nou divizia Tudor Vladimirescu in lupta cu fascismul. Numai ca de data asta fascismul e platit de catre rusi si divizia e platita de aia care au finantat fascismul. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imparte-i si pune-i sa se bata unii cu altii. Cu certitudine aia care sunt ghei si atat au alte ocupatii decat sa vada copilul de gradinita indoctrinat vizavi de ce bun e stilul lui de viata. Da' altora le prinde bine degringolada sociala, morala, etc.
|
|||
|
|||
![]()
Uite bre ca a inteles si Iohannis : " Mi se pare o decizie inteleapta sa se faca un referendum la primavara".
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mno că nu susține păcatul. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu a zis in ce an sa fie primavara :)
|
|||
|
|||
![]()
Chiar și un copil de grădi îndoctrinat prin Canada știe că "la primăvară" înseamnă "primăvara care urmează".
Dar pentru suprema inteligență e mai greu, așa, cu lucrurile simple. |
|
|||
|
|||
![]()
Uite ma Ioane ca peste cateva zile e marsul LGBT a astora de la MQ "Dumnezeu nu face politică".
Sunteti gand la gand, cu bucurie, ce coincidenta! Nici crestinul n-ar trebui sa faca politica, sa-i lasam doar pe astia de la LGBT sa faca si pentru noi, inclusiv educatia in scoli. Si pe urma ai sa te miri cu ce piese de sah a ajuns sa joace fiu'tu ca deh asa a invatat la scoala, toate trebuie incercate, daca nu incerci, n-ai de unde sa stii daca e rau, nu? Sa fim openmaizi ca pe urma se deschid si alte usite ale cunoasterii. CIne stie, poate o fi cum zic astia, din nastere, Dumnezeu nu s-a pronuntat in privinta asta, nu?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 15.11.2016 at 16:07:46. |
|