Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu
Cel ce indeplineste cu adevarat aceasta porunca, ESTE un sfant! Cred ca am mai spus-o deja: sfintii nu stau pe interenet, oricat ne-ar placea unora sa credem asta!...
|
Nu știu cum ai ajuns la o asemenea concluzie.
Citat:
...aproape indreptatiti sa uram, sa nu iertam, sa clevetim mai departe...
|
Ohoo, frate! Mi-am promis că mă opresc, altfel îți dădeam exemple de clevetiri. Și asta din rândul a unora a căror nume chiar este păcat să-l pomenesc! Astea nu dor, frate?
Citat:
sa judecam oameni sau duhovnici (morti sau vii - in cazul tau, Parintele Calistrat si Parintele Ioanichie Balan)
|
Să-mi fie cu iertare, dar nu pot fi de acord cu asemenea atitudini. Concret: cuștile de la zoo sau că suntem buricul pământului, dar nu țin minte să-i fi trimis la stuff pe acești duhovnici. Dacă am făcut-o, te arată-mi unde.
Pe mine nu mă odihnesc predicile "încinse".
Citat:
sa gasim scuze cand avem sansa sa ajutam pe cineva (chiar fara sa ne ceara), sa fim partinitori in discutii si sa nu ne pese daca vorbele noastre tulbura pe cel caruia ii sunt adresate!
|
Îmi pare rău că nu-mi iese deloc când intru într-un dialog cu tine, inițial tindeai să vezi ceva bun din acea observație. Păcat. Eu mă retrag, iertare.