Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.11.2016, 01:56:44
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Să-mi fie cu iertare, dar nu pot fi de acord cu asemenea atitudini. Concret: cuștile de la zoo sau că suntem buricul pământului, dar nu țin minte să-i fi trimis la stuff pe acești duhovnici. Dacă am făcut-o, te arată-mi unde.
Pe mine nu mă odihnesc predicile "încinse".
Pentru ostilitati, ce pot sa spun? E... o atitudine din atatea altele. Ca nu esti tu de acord... Fa o jalba! S-ar putea s-o semneze vreo doi-trei ca si tine!... Vrei odihna? Pai dormi in pace! De ce te agiti si-i judeci (pe cei amintiti - cauta in spate si vei regasi ce ai scris cu manuta ta la adresa lor). Tu, nu-i gasesti de folos... Te asigur ca sunt milioane care apreciaza predicile sau cele ramase in scris de pe urma lor. Si oricum au dus sau duc, o viata austera, fara multe dintre cele pe care ni le permitem noi. Fie si numai pentru atat, daca nu pentru respectul fata de preotie, si tot sunt mai in voia lui Dumnezeu decat noi!!!
In rest... post usor pe mai departe!...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)

Last edited by Mosh-Neagu; 22.11.2016 at 02:08:58.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa punem inceput bun mantuirii iRoDiOn Spiritualitatea ortodoxa 0 21.10.2011 11:32:04
Catedrala Mantuirii Neamului adrian_ortodox Intrebari utilizatori 3 22.08.2011 22:35:00
Reteta mantuirii NECTARIE Generalitati 3 24.01.2011 15:56:59
Catedrala Mantuirii Neamului anavictoria Biserica Ortodoxa Romana 19 25.02.2010 23:42:41