|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Pai da, cu cei rai, dar nu cu oamenii.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

La Porunca Iubirii, in articolul 2, scrie sa iubim pe aproapele nostru. Nu scrie sa fim prieteni cu toata lumea. Domnul nostru a avut cativa prieteni. De exemplu, Lazar. Asa scrie in Carte: "prietenul Domnului". Pentru ca Isus Cristos, care ne iubeste pe toti, sa ne aiba si sa ne pastreze in prietenia Lui, Domnului sa ne rugam! 
				__________________ Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 A trimis odata sfantul Epifanie catre avva Ilarion, rugandu-l pe el si zicand : vino sa neCred că în lumea noastră nu mai e posibil așa ceva. Cineva susținea că și Hristos a avut dușmani. Cam așa este. Nu și i-a dorit, cum nici noi nu ne dorim răutatea gratis a unora din jur. Cu asemenea oameni nu ai cum să adormi seara fără ca ei să aibă ceva asupra ta. 
				__________________ Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. | 
|  |