![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vezi sa nu te biruie mandria.Spune Domnul in Scriptura ca abstinenilor le voi da un nume mai de pret decat fii si fiice.
Last edited by Ophanim; 02.12.2016 at 17:49:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De aceea avem un primat al Bisericii asupra Scripturii: Biserica e formată din oameni vii, uniți sacramental în Trupul Mistic al lui Hristos.
|
|||
|
|||
![]()
Vezi că tocmai ce te-a miluit Domnul, prin postarea lui suslik.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am mai incercat sa citesc din nou pe aici si iarasi m-a bufnit rasul, acolo la partea cu smerenia iar a fost genial tot dialogul acela. Unul care se lauda cu smerenia, si altul care cica n-are smerenie, e "smerit mandruletul"
![]() ![]() Doar ca nu-mi dau seama daca e de ras sau de plans. E asa totala treaba ca incep sa cred ca e ceva troll care inventeaza tot, un fel de Caragiale. Sau poate comicul din viata reala bate "filmul". Numai atata sa nu fie cazul cum am mai auzit ca "rad dracii de noi" Dar ce treaba au ei? Io nu inteleg. Sper ca numai noi oamenii sa radem de noi si atat.
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]()
Oare cine crezi ca-i diavolu' daca nu chiar omul insusi?
|
|||
|
|||
![]()
Alo domnu vezi ca ai luat -o pe arătură rău de tot.
Nu mai spurca zidirea lui Dumnezeu.Tu te auzi ce spui ? Să spui ce ai spus tu este echivalent cu faptul de ai cere lui Dumnezeu să te blesteme dooh.In acest caz mai bine nu te-ai fi nascut Last edited by Copacel; 09.12.2016 at 09:15:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu vorbeam despre pacatosi ca mine, care nu se cred zidire a lui Dumnezeu. P.S. Totusi, ghiceste: oare cine ar pacatui daca n-ar exista oameni(ca mine, nu ca tine)?
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 12.12.2016 at 17:38:20. |
|