Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2017, 20:37:28
gabriela2017
Guest

Implicit

Mulț›umesc pentru răspuns!
Ei ș™tiu că nu suntem genul de persoane care să ne bazăm pe alț›ii, vedem noi cum ne descurcăm. Nici când ne-am cununat noi nu le-am cerut să ne ajute, deș™i fiului cel mare i-au făcut toată nunta.
Nu prea aÈș ș™ti să îmi dau cu părerea despre credinÈța ei, mie îmi pare a fi credincioasă, dar când o rog pe ea sau pe socrul meu să nu mai lucreze prin curte sau să spele în zi de sărbătoare, nu prea îi pasă. Răspunsul fiind ”ș™i aș™a merge rău la cas㔀. Ce mai poate strica?
Nici eu nu îi suspectez de vrăji, nici nu mi-a trecut prin gând, iar de la socrul meu nu prea am ce să scot. Ș˜i el este cam la fel, doar că nu e a™a mult cu „vorba”€. Nici pe el nu pare să îl bucure nimic în viață.
De la mine așa se simte, dacă eu vin ș™i îi spun omului care mi-a dat viață o realizare de-a mea, iar acesta pare mai mult mâhnit/nepăsător/neinteresat și deloc bucuros deja am început cu stângul...

Last edited by gabriela2017; 17.01.2017 at 20:42:49.
Reply With Quote
Vechi 17.01.2017, 21:22:40
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

.............................

Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 18:08:25.
Reply With Quote
Vechi 17.01.2017, 23:01:33
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

negativism la maxim din partea socrilor cauzat de traumele suferite de ei care se proiecteaza asupra voastra si care va afecteaza la maxim si o sa fie in permanenta 'sa va protejeze de orice pozitivism'...
un exemplu de 'asa nu'.
e o vorba batraneasca 'sa stea copiii la casa lor',sunt suficiente certurile intre ei, inca 2 certareti sau suparati pe viata pot sa strice usor o casa.
nu ai vazut case sparte de parinti carcotasi?? vrei sa o vezi pe a ta?
mai buna o chirie cu liniste sau un garj prin mijlocul curtii decat sa-i vezi in permanenta cu cearta.

Last edited by gpalama; 17.01.2017 at 23:05:21.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare