![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tinand cont ca in Romania viata a 70% dintre oameni se limiteaza(parerea mea) la supravietuire si ca 10% sunt emigrati, ma intreb, oare ce planuri v-ati facut, ce realizari n-ati atins, daca acestea sunt asteptarile tale(foarte subiective), sau sunt obiective comune. Cred ca atunci cand sunteti singuri plecati tu reusesti sa te dedici scopului de a cladi un mediu placut, favorabil si de incredere, mediu in care te simti ca un peste in apa si in lipsa caruia esti stresata si afectata. Mi se pare foarte important si urgent sa plecati din acea casa tocmai pentru a va proteja statutul de sotie iubita si iubitoare si de a deveni gazda sau stapana. Poate ca odata plecati, va veti lovi de cheltuieli care vor diminua economiile si planurile care oricum nu le-ati implinit. In incheiere vreau sa va intreb un lucru foarte important pentru viitorul dvs. (asa vad eu) de care insa n-ati amintit nimic: Cand v-ati spovedit ultima oara? (din asta voi intelege clar relatia dvs cu Hristos)
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 18.01.2017 at 00:47:38. |
|