Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2017, 14:25:21
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Fireste ca sunt. Ca eu fac emisiuni cu LCK cu intrebari de genul : "nu-i asa ca va e greu ?" Nu Petreanu.
Argumentul unde este?

Citat:
Eu nu am ce sa va fac. Oricum imi dau seama si mi-am dat seama de mult ca tabara voastra a castigat. Dar eu nu vreau sa fac parte din ea, chiar si cu riscul de a ramane singurul om din tara asta care spune ca nu e normal ce se intampla. Nu e normal sa dai puteri extreme unei parti care e culmea, numita de unii dintre aia pe care ar trebui sa-i ancheteze, si sa crezi ca nu or sa faca abuzuri. Si nu e normal sa vrei sange cu orice pret.
Stai linistit, nu fa pe eroul singuratic, echipa ta e mare :)

Daca iti iese si tie ceva din asta, intelegem, na.

Dar daca e doar ideologie pe stomacul gol o punem pe seama glicemiei scazute

Citat:
E treaba voastra daca asa ganditi si puteti sta linistiti, oricum veti avea castig de cauza pentru ca ganditi exact pe placul stapanului asa ca nu se poate intampla nimic rau.
Dom'le, treaba e asa, orice rau s-ar intampla magarilor care au ajuns acum la putere, nu va fi niciodata suficient vizavi de ce au facut efectiv pana acum, nu mai zic despre ce e clar ca vor face.

De altfel, s-a vazut deja cum decurge procesul justitiar la noi, pentru zeci si sute de milioane de euro, 4-5 ani de puscarie, iesit dupa 2-3, prejudiciul n-a fost recuperat.

Pai iti dai seama ca astia sunt idolii si invidia tuturor gainarilor din tara asta care au luat ani mai multi (si mai grei) pentru sume care nu sunt nici a mia parte?

Dar fata de vremurile lui Nastase, ii poti spune "justitie divina".

Citat:
P.S: Nici tu nu esti diferit ideologic de cei care au jefuit tara inaintea astora care au jefuit-o in ultimii 20 de ani. :)
Daca te referi la toleranta fata de hotia institutionalizata, probabil ca da, ai dreptate, inca n-am ajuns sa confund democratia cu cleptocratia.

Last edited by AlinB; 31.01.2017 at 14:28:38.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare