![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai cam asa e cand o tara e condusa de hoti, deficitul moral se transforma in deficit bugetar si asta e cel mai mic rau.
Adevaratele rele sunt saracia, lipsa educatiei, coruptie, etc. iar asta le ofera si mai multa putere deci pentru ei e win-win.
|
|||
|
|||
![]()
Eu tot timpul vad o coada imensa la mici, la Kaufland. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: am avut in familia mea un "puscarias". A fost unul din bunicii mei. Dupa ce s-a intors din al doilea razboi mondial, tara a fost "recunoascatoare" cu el, luandu-i hectarele de pamant (o parte din aceste hectare, bunicul le-a avut de la tatal sau, unde acesta la randul lui le-a obtinut de la regele Ferdinand si guvernul tarii din acea perioada, in urma participarii la primul razboi mondial), vitele, si "improprietarind-ul" cu o celula la o inchisoare
|
|||
|
|||
![]()
iuliu46 era de obicei un tip rational si vertical.
Nu stiu cum a ajuns intre timp la genul asta de "argumente" si aparator al coruptilor pe motiv "ca ai nostri, pardon, aia ...nu sunt singurii".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=337 Nu e punctul meu de vedere dar sunt total de acord cu el. Si ala e avocat bunicel ( ca a fost in completul ala care a albit-o pe Kovesi cu plagiatul), nu securist ca Petreanu. :) Sigur ca nu-i plac pe hoti dar ca sa-ti raspund si la ce s-a intamplat cu mine, nu-i plac pe nici unii. Nu vreau ca hotii care au in mana catusele sa-i bage la puscarie pe ceilalti cu orice pret si pentru invinuiri absurde. Pentru ca rezultatul nu va fi mai putina coruptie ci mai putina democratie. Deja s-a mai intamplat asta in istoria Romaniei. ![]() Citat:
Cu tine am alta problema. Cu toate ca recunosc ca ai avut o replica plina de umor, faptul ca spui ca Dragnea ar fi fost condamnat pentru ca ar fi fost prins "furand voturi", ma face sa cred ca l-ai fi condamnat si pe bunicul tau daca ai fi trait pe atunci. ![]() Last edited by iuliu46; 31.01.2017 at 12:44:19. |
|
|||
|
|||
![]()
omu are limbaj de securist.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca pana la urma, daca se poate inscena un abuz in serviciu se poate inscena orice altceva. Citat:
Si daca ar fi, probabil ar trebui sa tina cu cleptocratii, pana la urma iliescu si ai lui nu puteau jefui tara asta fara complicitatea "serviciilor", "justitiei", etc. Dar apropo, tu esti? Securist, desigur. Citat:
Daca pentru democratia e tot una cu cleptocratia e clar, nu esti foarte diferit, ideologic, de cei care au jefuit tara asta in ultimele 2 decenii si jumatate.
|
|||
|
|||
![]()
Fireste ca sunt. Ca eu fac emisiuni cu LCK cu intrebari de genul : "nu-i asa ca va e greu ?"
![]() Eu nu am ce sa va fac. Oricum imi dau seama si mi-am dat seama de mult ca tabara voastra a castigat. Dar eu nu vreau sa fac parte din ea, chiar si cu riscul de a ramane singurul om din tara asta care spune ca nu e normal ce se intampla. Nu e normal sa dai puteri extreme unei parti care e culmea, numita de unii dintre aia pe care ar trebui sa-i ancheteze, si sa crezi ca nu or sa faca abuzuri. Si nu e normal sa vrei sange cu orice pret. E treaba voastra daca asa ganditi si puteti sta linistiti, oricum veti avea castig de cauza pentru ca ganditi exact pe placul stapanului asa ca nu se poate intampla nimic rau. P.S: Nici tu nu esti diferit ideologic de cei care au jefuit tara inaintea astora care au jefuit-o in ultimii 20 de ani. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. predica despre manipulare - nula, ca si cand doar altii pot manipula, el daca vorbeste despre manipulare, clar nu o face. 2. Grațierea și modificarea codurilor prin ordonanțe de urgență. Zice ca se poate, este constitutional, dar nu este bine, nu este corect - de acord. Pe urma zice ceva gen "chiar daca nu e corect, s-a mai intamplat si n-a protestat nimeni, sa nu protestanti nici acum" - logica stupida. E ca si cand ai spune "ati lasat un hot sa scape sau putea fi un hot dar n-a fost si a iesit din tribunal fara ani de puscarie? faceti scapati pe toti, inclusiv aia dovediti". 3. "Nu cred că această grațiere poate rezolva problema enormă a suprapopulării pușcăriilor. " 4. Poate explici tu asta: ". De unde Dzeu or ajuns unii la concluzia că scapă Udrea, (...) Că ar putea să o ajute grațierea e adevărat ." Deci, nu scapa dar ii ajuta. Super. 5. Dezincriminarea abuzului in serviciu - e tot una cu fapte de coruptie? Adica unul ca Secureanu n-ar fi trebuit arestat?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Daca iti iese si tie ceva din asta, intelegem, na. Dar daca e doar ideologie pe stomacul gol o punem pe seama glicemiei scazute ![]() Citat:
De altfel, s-a vazut deja cum decurge procesul justitiar la noi, pentru zeci si sute de milioane de euro, 4-5 ani de puscarie, iesit dupa 2-3, prejudiciul n-a fost recuperat. Pai iti dai seama ca astia sunt idolii si invidia tuturor gainarilor din tara asta care au luat ani mai multi (si mai grei) pentru sume care nu sunt nici a mia parte? Dar fata de vremurile lui Nastase, ii poti spune "justitie divina". Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 31.01.2017 at 14:28:38. |
|