31.01.2017, 15:49:46
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Urbanophon
"Ce Èară tristă...
Copiii ies în stradă să oprească hoÈia, dar părinÈii Ètiu ei mai bine de la dl Gâdea sau dl GhiÈă că de fapt au fost plătiÈi de Soros cu 50 de lei de om Èi 30 de lei de câine. Èi oricum au protestat doar ăia din galerie, vreo 100 de derbedei.
Copiii trimit poze cu mulÈimea inundând BucureÈtiul de la Universitate la PiaÈa Victoriei, părinÈii sunt convinÈi că pozele sunt trucate de "agenturile străine" care sug sângele patriei.
Să urmezi orbeÈte niÈte hoÈi pentru câÈiva lei în plus la pensie mi se pare de neiertat. Să nu-Èi dai seama că eÈti complice la furtul din buzunarul copilului tău Èi că îl alungi peste hotare câte puÈin în fiecare zi... Să îl înveÈi să înveÈe ca să devină cineva Èi apoi când el devine cineva, să te îndoieÈti de judecata lui Èi să adulezi mediocri Èi impostori...
Nu-mi dau seama dacă este egoism sau nu. Dar, după ce îÈi vor fi văzut copiii plecaÈi în lumea largă, mulÈi vor sfârÈi singuri prin spitale pline de bacterii, gândaci Èi mucegai, cu televizorul îngheÈat pe Antena 3."
|
Cred ca nici macar pensionarii sunt de acord cu magariile astora.