Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2017, 12:42:07
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Imi cer scuze, cred ca m-am inselat, doar nu o sa se multulmeasc astia cu asa mizilic.

Miza e ceva mai mare, 6.6 miliarde de euro.

Miza dezincriminării abuzului în serviciu: Marea Prăduială de 6,6 miliarde de euro

http://www.petreanu.ro/miza-dezincri...miliarde-euro/
Eu sunt de acord ca miza cea mai mare este dezincriminarea abuzului in serviciu. Dar eu sunt de acord sa se dezincrimineze pentru ca este o unealta clara folosita de politie politica.

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=337

Nu e punctul meu de vedere dar sunt total de acord cu el. Si ala e avocat bunicel ( ca a fost in completul ala care a albit-o pe Kovesi cu plagiatul), nu securist ca Petreanu. :)
Sigur ca nu-i plac pe hoti dar ca sa-ti raspund si la ce s-a intamplat cu mine, nu-i plac pe nici unii. Nu vreau ca hotii care au in mana catusele sa-i bage la puscarie pe ceilalti cu orice pret si pentru invinuiri absurde. Pentru ca rezultatul nu va fi mai putina coruptie ci mai putina democratie. Deja s-a mai intamplat asta in istoria Romaniei.

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
ce judecata ai amice! Daca nu sunt de acord cu amnistia, trebuie neaparat sa fiu etichetat corupt?
ps: am avut in familia mea un "puscarias". A fost unul din bunicii mei. Dupa ce s-a intors din al doilea razboi mondial, tara a fost "recunoascatoare" cu el, luandu-i hectarele de pamant (o parte din aceste hectare, bunicul le-a avut de la tatal sau, unde acesta la randul lui le-a obtinut de la regele Ferdinand si guvernul tarii din acea perioada, in urma participarii la primul razboi mondial), vitele, si "improprietarind-ul" cu o celula la o inchisoare
Daca ai fi citit ai fi vazut ca nu eu l-am etichetat pe unul ca tine, care ai marele merit ca ai avut un bunic de nu stiu ce fel, ca fiind corupt.
Cu tine am alta problema. Cu toate ca recunosc ca ai avut o replica plina de umor, faptul ca spui ca Dragnea ar fi fost condamnat pentru ca ar fi fost prins "furand voturi", ma face sa cred ca l-ai fi condamnat si pe bunicul tau daca ai fi trait pe atunci.

Last edited by iuliu46; 31.01.2017 at 12:44:19.
Reply With Quote