![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ehe, cand autorul este un polivalent in mai multe domenii, mare teolog, si in mai multe limbi, dintr-o veche familie de administratori si aristocrati, care a trait intr-un califat islamic(sa vezi cum refuteaza el pas cu pas credinta islamica) in mijlocul circului iconoclast, nu are cum sa nu fie o lectura placuta, si sfantul sa nu fie intim familiar cu toate argumentele celor care considera icoanele si sfintii idolatrie.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 03.05.2017 at 06:23:14. |
|
||||
|
||||
![]()
Cristian, eu cred că a făcut doar o aroganță, că să zic așa...
|
||||
|
||||
![]()
Rămâne de văzut dacă e așa. Oricum, link-ul e bun pentru oricine. Mă bucur că l-am găsit în forma asta, împărtit în multe capitole, usor de căutat. Si chiar pe saitul ăsta, atât de bogat în materiale.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 03.05.2017 at 07:43:26. |
|
||||
|
||||
![]()
...eu mă refeream la cel de-al doilea Cătălin...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De fapt, mi-am dat singur răspunsul: N-o susține. E clar că dacă cineva părăsește Biserica pierde harul. Însă cred că îmi scapă sensul răspunsului lui de mai sus, fie el și ironic. Probabil e dat din perspectiva vecinului care-si face biserică.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 03.05.2017 at 08:52:41. |
|
||||
|
||||
![]()
Exact. La asta mă gândesc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|