![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ori am innebunit ori mi-am dat jos ochelarii de cal, ramane de vazut. (oricum m-a ajutat biserica sau mai bine spus slujitorii ei, am coborat din carti in realitatea inconjuratoare)
Last edited by iana; 05.05.2017 at 14:43:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Din cate am inteles ai citit cateva carti ortodoxe, dar fara sa citesti inainte un catehism sau sa stii prea multe despre invatatura ortodoxa. Si cand ai citit ceva dintr-o alta invatatura, sau ti-a propovaduit-o cineva, tu ai crezut ca aceea e cea adevarata, pentru ca nu o cunosteai pe cea ortodoxa si nu aveai cu ce o compari. Eu asa cred, poate ma insel.
|
|
|||
|
|||
![]()
Slavă Domnului! Realitatea nu prea bate cu teoria acumulată? :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ai inteles, era ironica, spune ca asa a ajuns sa nu mai creada in ortodoxie.
|
|
||||
|
||||
![]()
@simpllu: Si la inca un articol al lui RC, despre unitate, nu unire.
|
|||
|
|||
![]()
...:)) Poate ne lămurește chiar persoana în cauză.
|
|
|||
|
|||
![]()
Catalin nu vede cata diversitate e intre granitele ortodoxiei.
Last edited by iana; 06.05.2017 at 00:44:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Two great nightmares of mine: Lana Beniko sa fie stabilita de catre echipa Bioware Austin ca fiind betrayer in SWTOR 5.3, si, in viata/lumea reala, Catalin sa ajunga Patriarh BOR, cu Iuliu ca vicar, si Antonia ca arhidiaconita. :))))
Daca stau sa ma gindesc, pe forumul asta cei mai multi din noi, pusi ca personaje intr-un joc gen Mass Effect sau SWTOR, am fi niste cozonaci, nu doar piini, buni de mincat pentru dezvoltatori. Yeah. Cea mai buna cale de a iesi BOR din CMB este sa il trimitem acolo pe Catalin sa tina un speech. Dupa ce vor ajunge aia sa auda voci in capete, de la atita "ecumenismul vostru este clar de origine protestanta", ne vor ruga in genunchi sa iesim din cemebeu. "Bine, puteti iesi din organizatie. Nu, nu platiti nimic. Numai luati-l pe brasovean de aici, va rugam frumos!".
|
||||
|
||||
![]()
La cum face Bioware chestiile de ceva timp, probabil ma trezesc intr-o relatie homosexuala cu un krogan, sau ceva.
|
|||
|
|||
![]()
A spus pe un alt topic.
|
|