![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
1.felul in care a evoluat functia de episcop este definitoriu pentru istoria crestinismului. a existat un episcop, ambrozie, care venit cu soldatii intr-o intrunire crestina si-a pus oamenii sa strige ambrozie episcop!, gloata a preluat strigatura si iata cum ajunge asta, un aristrocrat roman, militar de cariera! (nb), ditamai episcopul. si asta-i va marca viata cui crezi? taman lui augustin! aceasta transformare incepe odata cu impartirea lui diocletian, episcopii devin un fel de regi, preiau mitrele bizantine, etc. 2.da, e blasfemie sa spui, atat de vehement cum o faceti voi, ca Dumnezeu prefera celibatarii, e o mizerie preluata aiurea de la pavel si de la augustin, dar cei doi nu au spus niciodata asa ceva. primul s-a adresat clerului si a scris ca el crede ca e mai bine ca el, al doilea, dupa ce si-a parasit femeile si copilul, a inceput sa urasca omul si umanitatea si a ajuns sa scrie ce a scris. |
|
|
|||
|
|||
|
eu cand citesc ceva despre copii abuzati innebunesc, asa ca am cautat stirea;
-Ministrul francez al JustiÈiei a declarat luni că vârsta de 13 ani âar putea fi stabilităâ ca vârstă minimă pentru consimÈământul sexual. Un tribunal penal din departamentul francez Seine-et-Marne a achitat marÈea trecută un bărbat acuzat că a violat o fetiÈă de 11 ani, apreciind că nu a existat âconstrângereâ. Decizia a stârnit un scandal uriaÈ în FranÈa. Astfel, a fost relansată dezbaterea privind necesitatea de a stabili prin lege o vârstă a consimÈământului la un act sexual.- daca l-au acuzat de viol si nu de pedofilie se poate accepta o asemenea sentinta, nu stim amanunte. varsta de 13 ani este pedofilica, din cate stiu la noi este acum de 15, dar si asta e prea mica, in special in cazul baietilor. as zice ca 16 ani ar fi acceptabila. _________________________________ in legatura cu episcopul, fostul, de la husi si cu interventia mea, incetati cu tampeniile, ion a zis ca jigodia aia a gasit drumul drept. edit.vad ca am scris aristrocrat mai sus! mea culpa
Last edited by Ali Baba; 14.11.2017 at 19:25:00. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
deci, ambrozie a fost membru a aristocratiei militare romane, nu avea nicio treaba cu biserica, trimis sa opreasca o intrunire crestina a ajuns cu soldatii acolo, cineva a strigat ambrozie episcop si aia a fost. gloata a inceput sa urle la randul ei si ambrozie a ajuns ditamai episcopul. asta e istorie. nu crezi? crezi ca e ceva danbrownian? sa fii sanatos, vericule! ei bine, acest ambrozie il va influenta decisiv pe augustin. pavel nu spune despre despre toti oamenii, du-te la un preot si intreaba-l direct, nu mai citi tampenii, se refera la barbati acolo, iar epistola este adresata clerului. ergo, pavel considera ca un om/barbat, parte a clerului crestin, dupa parerea lui de celibatar, ar fi bine sa fie ca el. Last edited by Ali Baba; 14.11.2017 at 21:40:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
exact asta zice pt mai sus, citesti si crezi ce scriu unii la sute de ani dupa Hristos, schimband complet uneori sensul si-i crezi, evident ca nu esti singurul. insa ti-am mai cerut o data asta, si daca ma enervez caut eu, ia baga ce scriai tu pe aici contra celibatului catolicilor. fac pariu ca tunai si fulgerai.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 23:35:07 |
| imbracamintea la calugari | gheorghie | Generalitati | 12 | 09.09.2010 15:30:20 |
| Falsii calugari puciosi, | andreicozia | Calugarul | 0 | 20.04.2010 02:32:12 |
| Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? | sophia | Calugarul | 322 | 26.06.2009 15:51:55 |
|
|