![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sinodul VI Ecumenic a reglementat Scriptura? |
|
||||
|
||||
![]()
Că veni vorba de reglementat Scriptura. Și p'Asta, tot voi ați reglementat-o?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sursa: DEX '09 (2009) adăugată de blaurb. acÈiuni Biblia e Regulamentul. NIMENI nu o reglementeaza. Ea reglementeaza totul si e infailibila. E nerelementabila. Toti care vor sa poarte numele de crestini, respecta Regulamentul: tot ce au invatat Mantuitorul Hristos si sfintii lui Apostoli. Nimeni nu supuneâ invatatura apostolilor, regulamentului lui, colegu. Last edited by Penticostalul Traditional; 09.11.2017 at 13:34:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca am inteles bine, dar citind Canonul 48 Trulan, am impresia ca unei familii i se propune sa divorteze pentru ca sotul sa implineasca o conditie nebiblica: celibatul.
Daca e asa, mi se pare o chestie oribila. Sa pui o conditie impotriva Bibliei si apoi sa sugerezi unei familii sa divorteze pentru a implini aceea conditie? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar dacă ulterior, bărbatul ar fi ridicat la treapta de epsicop, atunci ce se impune e o distanță între reședința episcopală și locul unde este fosta lui femeie călugărită.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Și cine-i desparte? În canon se precizează clar "prin înțelegere întreolaltă (reciprocă)", adică numai dacă amândoi cad de comun acord să se despartă pentru o treaptă mai înaltă.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In pofida poruncii Mantuitorului: Ce Dumnezeu a unit omul sa nu desparta! Bizar e faptul ca omul ia decizia de a desparti ceea ce a unit Dumnezeu, la sugestia... Bisericii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cine a compus Regulamentul?
|
|||
|
|||
![]()
Pavel nu se refera la barbati acolo, ar fi aberant, si nici macar la episcopi, se refera la preoti.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 22:35:07 |
imbracamintea la calugari | gheorghie | Generalitati | 12 | 09.09.2010 14:30:20 |
Falsii calugari puciosi, | andreicozia | Calugarul | 0 | 20.04.2010 01:32:12 |
Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? | sophia | Calugarul | 322 | 26.06.2009 14:51:55 |
|