|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Sinodul VI Ecumenic a reglementat Scriptura? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Că veni vorba de reglementat Scriptura. Și p'Asta, tot voi ați reglementat-o?

__________________ Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 sursa: DEX '09 (2009) adăugată de blaurb. acÈiuni Biblia e Regulamentul. NIMENI nu o reglementeaza. Ea reglementeaza totul si e infailibila. E nerelementabila. Toti care vor sa poarte numele de crestini, respecta Regulamentul: tot ce au invatat Mantuitorul Hristos si sfintii lui Apostoli. Nimeni nu supuneâ invatatura apostolilor, regulamentului lui, colegu. Last edited by Penticostalul Traditional; 09.11.2017 at 14:34:00. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nu stiu daca am inteles bine, dar citind Canonul 48 Trulan, am impresia ca unei familii i se propune sa divorteze pentru ca sotul sa implineasca o conditie nebiblica: celibatul.  Daca e asa, mi se pare o chestie oribila. Sa pui o conditie impotriva Bibliei si apoi sa sugerezi unei familii sa divorteze pentru a implini aceea conditie? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Iar dacă ulterior, bărbatul ar fi ridicat la treapta de epsicop, atunci ce se impune e o distanță între reședința episcopală și locul unde este fosta lui femeie călugărită. 
				__________________ „Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 

__________________ Don't think of yourself as an ugly person. Think of yourself as a beautiful monkey. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Și cine-i desparte? În canon se precizează clar "prin înțelegere întreolaltă (reciprocă)", adică numai dacă amândoi cad de comun acord să se despartă pentru o treaptă mai înaltă.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 In pofida poruncii Mantuitorului: Ce Dumnezeu a unit omul sa nu desparta! Bizar e faptul ca omul ia decizia de a desparti ceea ce a unit Dumnezeu, la sugestia... Bisericii. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Cine a compus Regulamentul? 
				__________________ Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Pavel nu se refera la barbati acolo, ar fi aberant, si nici macar la episcopi, se refera la preoti.
		 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 23:35:07 | 
| imbracamintea la calugari | gheorghie | Generalitati | 12 | 09.09.2010 15:30:20 | 
| Falsii calugari puciosi, | andreicozia | Calugarul | 0 | 20.04.2010 02:32:12 | 
| Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? | sophia | Calugarul | 322 | 26.06.2009 15:51:55 | 
|  |