![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru ca eu vorbesc din Scriptura, din intreaga mistica ortodoxa si din experienta. Nu ai sa reusesti in vecii veciilor sa vorbesti integrat fara toate cele 3 elemente: Scriptura - este baza, principiile Mistica si Traditia - este lucrarea, viata care aplica principiile si le explica Experienta - este cea care incununeaza totul Lucrurile nu se explica numai prin Scriptura, din nou, Scriptura este FUNDAMENTUL, lista de principii. Fara experienta nu ai sa intelegi mare lucru nici din Scriptura si nici din Mistica si din Traditie. Din Scriptura pe mine m-a interesat Evanghelia. CARE CONTINE PRINCIPIILE VIETII IN DUMNEZEU. si care sunt cele mai importante. Degeaba cunosti toate virgulele si alte precepte morale ale Scripturii daca tu nu stii STALPII VIETII... Daca ai Evanghelia ai TOTUL. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Nu zic acum. N-am zis vreodata. Nu voi zice vreodata. Citat:
Este inventia si aberatia ta favorita despre care ai vorbit de 9 (noua) ori intr-o singura postare. Citat:
Eu nu cunosc nici misterioasa scara nici boloborosirea. Imi sunt chestii complet necunoscute. Stiu doar despre Scara lui Iacov de la Betel. O fi pe scara, o fi pe langa scara, nu stiu. Tu stii despre scara bolborosirii. Corect Citat:
Nu prea cred. As avea impresia ca e lucrarea oamenilor. Mai este numita si "boscorodire". Citat:
Dumnezeu nu boscorodeste. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa fara citirea Scripturii, celelalte degenereaza doar in superstitii si ocultism. Iar traditia si experienta NU trebuie sa contrazica Scriptura, care, dupa cum ai recunoscut, este BAZA. |
|
|||
|
|||
![]()
Tu vei vorbi din Scriptura DOAR dupa ce o vei citi.
Tu vorbesti despre vorbirea in limbi la plezneala, asa, c-o fi c-o pati, din povesti, povestiri amintiri. N-ai citit niciodata ce spune Biblia despre vorbirea in limbi. Asadar poti vorbi din Biblie, DOAR despre subiectele pe care le-ai studiat. Citat:
Nu poti spune: epistolele lui Pavel sunt Totul, Epistolele lui Ioan Sunt Totutul, Apocalipsa e totul, Faptele Apostolilor e totul, Evangheliile sunt Totul. Citesti toata Biblia. Nu e imposibil. Lenea nu e recomandata crestinului. Nu citesti o evanghelie, dupa aia ti se face lene si zici: evanghelia asta e TOTUL ![]() Last edited by Penticostalul Traditional; 20.12.2017 at 15:39:10. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prin urmare, limbile sunt un semn nu pentru cei credinciosi, ci pentru cei necredinciosi. P (1Cor.14:22) |
|
|||
|
|||
![]()
Versetul respectiv il stiu pe de rost de acum douazeci de ani, ursuletule.
Ce te face sa crezi ca nu l-am citit? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite ce scrii in aceeasi postare: Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Știu bine că l-ai citit, problema este că nu ții cont de el.
|
|
|||
|
|||
![]()
.
. |
|
||||
|
||||
![]()
Dacă l-ai citit de atâtea ori, și este vina mea că nu mi-am dat seama de asta, că tu cunoști bine acel verset, atunci se pune întrebarea, de ce nu ai căutat în cei aproape 60 de ani de viață pe care-i ai, ÎMPLINIREA acestui verset, așa cum a fost în primul secol de creștinism. Dacă vă considerați continuatorii apostolilor, atunci trebui să probați totul, inclusiv acest verset, pe care Pavel l-a scris, cu introducerea...”prin urmare”, adică...”în concluzie”.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|