![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau umbli si tu tot cu minciunele? |
|
|||
|
|||
![]()
E o construcite gresita a frazei, am vrut sa spun ca penticostalii spun ca ce fac ei scrie si in Biblie. E evident ca ei nu recunosc ca scot doar niste sunete sau cuvinte fara legatrua intre ele.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand eram in ultimul an de liceu, mi-am propus cu o colega de clasa sa mergem sa vedem cum e la celelalte biserici din oras. Am reusit doar 3 confesiuni sa vizitam: baptista, romano-catolica si penticostala. Pot sa zic ca fiecare confesiune a avut partile interesante. Decorul artistic catolic, numarul muzical baptist sau cateheza inflacarata penticostala.
Insa la penticostali, cand au inceput dintr-o data sa se arunce in genunchi si sa urle haotic, fiecare in lumea lui psihotica...am ramas perplex. Orice mi-ai zice, ce se intampla acolo nu e nici macar mistic, apoi dumnezeiesc. Nu stiu ce euforie sau gest e, poate ca la concertele de death metal (si eu am fost la niste evenimente cu muzica de genul), iti da adrenalina manifestarea in numar mare a unor astfel de gesturi. Vom muri si vom vedea cine a avut dreptate. Eu pariez sufletul pe ortodoxia bunicilor si a Parintilor din vechime. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Sa fii iubit! |
|
||||
|
||||
![]()
la fel spun si musulmanii sau hindusii. Iar numarul lor depasesc un miliard, de fiecare religie in parte. Asta nu insemna ca au si dreptate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta nu inseamna ca au si dreptate. P.S. Se pare hinduismul nu a atins un miliard de adepti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ce sa mai zic, mai incearca, poate vei reusi sa citesti fara partinire. gata, eu zic pas...
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|