![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
...:)) Ecumenistul sub acoperire vede mumai ecumeniști.
Last edited by simpllu; 14.01.2018 at 23:02:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce discernamant ai putea avea tu, care postezi aproape exclusiv din autori care au conceptii ecumeniste, e firesc ca tu crezi ca asta e invatatura ortodoxa, cea ecumenista. Sunt mii de preoti, sfinti si scriitori ortodocsi, dar tu ii citezi doar pe cei 4-5 ce au astfel de conceptii. Tu nu cred ca stii ce sunt aceste conceptii, daca cineva scrie si ceva adevarat despre ortodoxie si le amesteca si pe cele gresite tu le vezi ortodoxe. Parintele Zaharou nu si-a spus prea mule pareri despre ecumenism, dar a spus ca fanaticii spun ca nu e bine ca Biserica Ortodoxa sa participe la intrunirile ecumeniste, fiind impotriva dialogului. Majoritatea duhovnicilor a afirmat asta, inclusiv Parintele Staniloae, care a si participat la intrunirile ecumeniste, deci ar trebui sa fie fanatici.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu l-am citat niciodată pe Părintele Zaharia, dar acum că i-ai pus eticheta am să mă străduiesc să-l citez.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ia să vedem unde/când a spus exact așa?
|
|
|||
|
|||
![]()
Si tu vrei sa caute altii pentru tine, ca tu esti lenes?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai sau nu ai dovada? Când faci o afimație trebuie să o și susții.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De acum o sa incerc sa limitez cat mai mult cu putinta dialogul cu tine. Cand nu intelegeai textele era ceva, dar daca devii sia gresiv si jignesti e deja prea mult ca sa nu regret ca pierd timp pretios vorbind cu tine. Last edited by catalin2; 16.01.2018 at 20:51:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Din sursele citite am gasit si dovada ca ceea ce afirma penticostalii este fals. Acestia spun ca vorbirea in limbi este doar rugaciune, dar gasim chiar in 1 Corinteni 14 explicarea clara: "6. Iar acum, fraților, dacă aș veni la voi, grăind în limbi, de ce folos v-aș fi, dacă nu v-aș vorbi - sau în descoperire, sau în cunoștință, sau în proorocie, sau în învățătură?"
Deci cel ce vorbea in limbi facea o descoperire, o proorocie, o invatatura. Si nu era o rugaciune. Asta am spus si eu, dar nu vazusem citatul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta să fie una din posibilele tale surse?: http://astradrom-filiala-bihor.blogs...enismului.html Last edited by simpllu; 16.01.2018 at 20:31:11. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|