Citat:
În prealabil postat de catalin2
Nu stii despre ce vorbesti, aroganta si autosuficienta te fac sa crezi nu numai ca stii, dar ca intelegi cel mai bine lucruri pe care nu le stii. Traznai spui doar tu si habotnic esti tu, persisti in aberatiile si aroganta ta. Nici nu-ti mai raspund, nu are rost. Iti arati iar caracterul, inca odata.
|
:))
mai omule, argument inseamna . Raționament, dovadă adusă în sprijinul unei afirmații
tu ai "argumentat" cu biserica e infailibila spunand ca este un "argument" valabil pentru credinciosi. eu ti-am raspuns ca asa poti "argumenta" absolut orice, ca este exact acelasi lucru cu infailibitatea papei.
tu ai revenit insistand ca este valabil pentru credinciosi, ca si cand eu nu as fi inteles de prima data, ceea ce era implicit si in raspunsul meu.
dar mesajul tau cuprindea o traznaie, si care chiar ar avea legatura cu caracterul persoanei care a comis-o, pentru ca asa cum tu sau credinciosii ortodocsi isi considera biserica infailibila asa si catolicii isi considera papa infailibil. ergo, traznaia e ca tu nu-i consideri pe catolici credinciosi... panimaiesi?
ps.o sa incerc sa gasesc chiar manualul principal folosit la teologie.