![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Moartea înseamnă NECREDINȚĂ. Metampsihoza e o stare de amăgire și de necredință. Dacă va fi învierea tutuor oamenilor așa cum ne spune scriptura cum se vor reîncarna ei între timp fără Domnul Iisua Hristos? Nu cred în oameni și nici în reîncarnarea oamenilor ci în Domnul Hristos. A dovedit că merită a fi crezut.
”-Simone, fiu al lui Iona, Mă iubești tu pe Mine? -Da Doamne........te iubesc. -........” Last edited by Petru7; 30.12.2020 at 20:19:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
reinvierea mortilor, nu poate fi numita "reincarnare"?...te intreb asa retoric...Si ce, eu am zis ca e rau ca tu crezi in IIsus Hristos???! Problema ta, e mandria, te falesti cu asta, crezi ca esti singurul care "crede", ei bine surpriza, MAI SUNT SI ALTII...nestiuti de tine...ori pur si simplu necunosscuti de tine..."si ii veti cunoaste, dupa roadele lor..." Last edited by eusingur; 01.01.2021 at 08:44:46. |
|
|||||
|
|||||
![]()
Nici eu așa că prin asta ne aflam în unitate întro dreaptă credință
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Deci n-aș vrea să mă mândresc cu roadele pământului bun în care a aruncat Semănătorul sămânța Credinței ci să-mi recunosc jocul ”iubirii” și lucrul infernal la fața palidă de om și atât, de fiu al păcatului pentru ca să pot să ies din minciună și să reintru în Duhul Adevărului și acolo să pot să iubesc așa cum ne-a învățat Tatăl prin trimișii și unșii Săi.
”-Simone, fiu al lui Iona, Mă iubești tu pe Mine? -Da Doamne........te iubesc. -........” Last edited by Petru7; 02.01.2021 at 17:47:45. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai mare dreptate in ce ai scris domnule Petru7, bine ca am reusit sa citesc, tot. N-a fost chiar la maximul numarului de caractere admisibile dar pe aproape. Asa este, Antihristeul-lumeuUul arunca vina pe fata, pe fatza, pe pamant parand ca cica pamantul e vinovat ca cica el nu da rod asa ca lui Cain cel blestemat prin pacatul razbunarii lui pe fratele sau Abel aruncand prin asta defapt vina pe Dumnezeu care cica El nu te iarta, pe Creatorul care a facut si a randuit Cerul si Pamantul nevrand sa mai citeasca si sa creada in Cuvantul lui Dumnezeu de la sfarsit de timp, de frica superstitioasa si de frica ghinionului lansand tot felul de duhuri de broasca vrand sa adune in armaghedon pe imparatii pamantului ca sa se razboiasca cu fata, cu mielul, cu pruncul de parte barbateasca al Noului Ierusalim. Apocalipsa e in desfasurare domnilor asa ca in loc de reincarnarea metempsihotica mai bine am citi din Cuvant ca sa auzim ce ne spune Dumnezeu si ce vrea de la noi.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Degeaba cred ei în credințele desfrânate păgâne care și-au pus temple pe munți ca să-i crezi că ar fi spiritualitate și de la Dumnezeu când ei defapt vorbesc cu morții din iad și cu duhurile rele cu îngerii căzuți. Te uiți în sus la templele asiatice puse pe munți și la idolii lor și crezi că evvorba de Dumnezeu și de spiritualitate. Ei defapt sunt niște oameni banali care vorbesc cu satanele și cu morții și fac tot felul de experiențe morbide, experiențe din iad și din desfrânare. Așa s-a păcălit toată lumea și toate religiile lumii și oamrenii au crezut pentru că sunt puse pe munți și în înălțimi așa cum și-au ”pus” americanii și musulmanii steagul pe lună ca să crezi că e vorba de Dumnezeu și de sfinți sau de îngeri crezând omul ca fraierul că au ei dreptate și că spun Adevărul. Citește în Apocalipsă și vei vedea că Domnul va birui tot satanismul și antihtrismul și toată minciuna și vei pricepe că vremurile Apocaliptice sunt în derulare chiar dacă unii ortodocșii ar vrea să le tăgăduiască. Toată lumea va fi prinsă, nu vor putea să se ascundă sau să evite ignorând la nesfârșit Adevărul.
”-Simone, fiu al lui Iona, Mă iubești tu pe Mine? -Da Doamne........te iubesc. -........” Last edited by Petru7; 04.01.2021 at 16:58:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Reincarnare | FlorinS | Generalitati | 48 | 04.01.2014 16:51:07 |
scrie undeva in biblie de reincarnare? | annajanette | Generalitati | 144 | 27.12.2013 20:00:51 |
Credeti ca... | kreed123 | Generalitati | 27 | 14.05.2011 17:50:21 |
Voi ce credeti????? | Templier Knight | Generalitati | 30 | 29.12.2010 17:31:52 |
Reîncarnare! | AdeLlA | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 09.11.2008 12:55:05 |
|