![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pentru Carmina (sau pentru cei in cautarea iubirii). Esti ce trebuie, cum trebuie si stii asta deja si de obicei oamenii cu daruire in profesie au o daruire si mai mare in iubire.
Acum, incearca asa, te rog eu frumos, ca vad ca ai incercat destule. Spune-i lui Dumnezeu asa: "Doamne, data viitoare alege TU! Ca eu pana acum se pare ca am ales prost. Alege TU, te rog!". Atat tre' sa zici, dar cu convingere si apoi intoarce-te la ce faci tu de obicei. Ce era de facut ai facut, acum e in grija Lui. Incearc-o si pe asta, n-ai ce pierde. Inca ceva, daca e trimis de Dumnezeu pentru tine, se intoarce orice i-ai face tu! :)) |
|
|
|||
|
|||
|
Si mie mi s-a spus ca am farmece, facute fix pe iubire. Ok, fie, sa zicem ca mi-or fi facut daca e sa ma iau dupa istoricul meu amoros esuat :)) dar toante cum sunt astea cu vrajile, de regula fac ca sa nu se lege de ce aleg eu. Dar daca alege Dumnezeu pentru mine, despre ce mai vorbim? :) Gandeste-te numai la asta.
Si si cand ai alta problema, dilema, zici asa: Doamne, problema asta ma depasteste, te rog eu, ocupa-te Tu de ea. Doooamne, cutareasca a zis ca am farmece, cerceteaza, te rog ce se intampla, arata-mi cine ma ataca, arata-mi cum ies din asta. Atentie la vise si la propria intuitie, sau la oameni, stim deja ca Dumnezeu ne vorbeste si ne indruma si prin oameni. El e cu noi, dar noi nu avem incredere ca ne poate "rezolva", pentru ca multi oameni dezamagesc cand ne punem increderea in ei si e firesc sa fim suspecti si fata de EL. Aceste cereri, rugaminti, formuleaza-le cum vrei tu, dar tine-le intre tine si EL, doar voi doi sa stiti de ele. Cerinta, direct! Doamne, scapa-ma, Doamne, da-mi, ca la un Parinte! Dumnezeu stie toate tampeniile mele, toate gandurile, ingerasul meu cred ca isi pune mainile in cap cateodata. Aia e. Doamne, iar am fost prost, promit ca data viitoare o sa gresesc mai putin sau o sa vin cu o greseala noua:)). |
|
|
|||
|
|||
|
Cam cum vin oamenii la tine ca esti avocat si tu ii poti descurca, asa te duci si tu la EL.
Dar cererea ta tre sa fie dreapta (cum ai respins tu cazul unui om rau intentionat, asa ni se poate intampla si noua). Ex: e deja cu cineva, nu e al tau. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar nici ca virgina nu ai asigurat locul in Rai. Stii pilda celor 10 fecioare dintre care 5 erau intelepte si 5 erau nebune? Cele nebune, dupa ce au luminat in Cer ca satana folosind tot uleiul de candela s-au speriat ca vine Stapanul, ca e chiar la usi si le-a prins grija lumii si au incercat pe cand vine stapanul sa faca lepadare generala de credinta, dar nu le-a iesit, cele 5 fecioare intelepte le-a zis o filozofie, o retorica dupa formula ”decat asa mai bine mai bine” caci asa au venit ele cu grija si nebunele au pus botul la raspunsul retoric si au urmat filozofia lepadand credinta si porunca Divina si s-au dus sa se impodobeasca in lume cu nici mai mult nici mai putin decat cu ulei de candela, practic voiau sa lumineze ka lumea. Vai lor sarmanele caci Mirele intre timp a venit si nebunelor nu li s-a mai deschis usa cand s-au intors din lume si au aruncat toata vina pe Dumnezeu urland pe afaara ca din gura de sharpe ca lor de ce nu le deschide, de ce practica exclusivismul. Dar crede-ma ca nu Domnul le-a inchis usa ca sa chefuiasca numai cu fecioarele intelepte ci nebunia lor si ascultarea de zmeul Cupiton le-a exitilat!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 07.10.2021 at 14:45:24. |
|
|
||||
|
||||
|
Sunt curios daca exista vreun update pe threadul asta pentru Carmina.
Nu stiu cum se mai simte, daca s-au imbunatatit cumva lucrurile in viata ei. As sugera acum o discutie cu cineva priceput cu un duhovnic bun, care sa stie sa o scoata la capat. Si apropo Carmina. E un lucru important care ar trebui sa il cunosti inainte de toate. Tu esti ortodoxa si asta o sa fie cu tine toata viata ta. Ai lumina lui Dumnezeu in tine. Este ceva urias. De aici si "sensibilitatea" ta si abordarea ta pe calea asta. Doar pe calea asta a Bisericii o sa ajungi undeva. Daca vrei sa discutam da-mi un pm. Cumva "problema" radacina in viata ta este ca trebuie sa te repui in starea buna a vietii, cea ortodoxa. Post, rugaciune, Biserica. Sa redevii crestin. Sa te tii de morala, sa te tii de cele bune. Viata nu este cu un "fix" momentan, te-ai dus la Biserica un timp si... s-a rezolvat magic problema. Vezi ca ti-ai rezolvat in Biserica o problema, dar sa stii ca ai sa ajungi tot acolo daca o iei de la capat. Last edited by gpalama; 07.10.2021 at 23:55:04. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Avea bani să meargă la Biserici la 500 de km și să cutreiere toată țara, a umput altarele de pomelnice chiar zicea într-un citat. Cert este că dacă mergi și cauți cu lumânarea la anumiți preoți prin țară, ăia o să-ți zică că ai farmece, legături, etc, ideea e să te interesezi dacă și la alții le bagă aceași placă, sunt preoți care văd numai lucrături la aproape oricine le calcă pragul, deja e o poezie stass. Cât privește fermecătoarele, alea din asta trăiesc, poate pun chiar ele legături ca oamenii să tot revină cu bănet, deci tre să fii fraier să te introduci singur într-un lanț dintr-acesta vicios din simplă curiozitate, sau credință superstițioasă. Topicul face vreo 5 ani în luna Decembrie, deci e deja antic în ritmul vitezei de astăzi...
|
||||
|
||||
|
Citat:
Stiu ca este mult timp, am zis poate primeste vreo notificare si ne spune cum este. Legat de sfaturi, cu siguranta ca are nevoie de un preot/duhovnic priceput, care sa inteleaga ce e acolo. Oricum o apucase pe o cale buna, sper sa fi ramas in directia pe care mergea. Daca ne aude poate ne da vreun semn. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
https://ortodox.md/pr-adrian-fagetea...ot-de-un-popa/ Totuși nu știu dacă era în regulă să mergi 500 de km la o Biserică pt că doar acolo simți conexiune, spun și eu, cum o fi Dumnezeu știe.
|
||||
|
||||
|
Foarte frumos spune parintele Fageteanu.
Aceeasi atitudine o am si eu, sa faci pocainta si sa te indrepti tu, nu sa cauti aiurea la altii victimizare pentru propria ta situatia. Fara asumare nu se poate. Asumarea face parte din pocainta. |
|
|
||||
|
||||
|
"Viata voastra sa fie in asa fel incat, sa putem sa ridicam capul nostru si nu sa-l plecam adanc, deznadajduiti. Amin!"
|
|
|