![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
”10.000 de buletine de vot de la locale au dispărut la numărătoarea din București iar AEP refuză să ne spună unde au dispărut. Au fost greblate de PNL PSD.” ”E bine că n-a fost Toni Greblă la Munchen, că ne fura vreo două goluri.” Nu cred ca minte. E clar ca Coldea-Hellvig-Tutza-Grebla au ceva de ascuns daca au confiscat voturile si au interzis renumararea!!! Un om cinstit ar fi acceptat nu numai renumararea ci eventual si revotarea ca sa nu inselam pe nimeni caci este in interesul celor care au iesit la vot! E clar ca in cazul asta nu ADU sunt teroristii vicleni si desfranati, ipocriti si hoti ci cei din PSDNL!.. chiar daca pare ca unora le convine sustinand ca e bine sa tacem si sa acceptam ca cica ar merge si asa... „Când USLamistii (PSDNL) au venit să îi ia pe LGBTisti interzicand pacanelele si drogurile, n-am scos o vorbă. Nu eram LGBTist, ma lasasem de pacanele si de tzigari-cafea-alcool-târfe-gaozari-laba. Când i-au arestat numai pe PDListi, am tăcut. Nu eram PDList. Când au venit să îi ia pe USRisti si erectici, nu am protestat. Nu eram USRist. Când au venit să îi ia pe straini, pe tigani, pe negrii, pe cersetori, nu m-am revoltat. Nu eram strain. Cand au venit sa-i ia pe cei din OD si dintre ucenicii Trambitelor Domnului nu am protestat ca io eream crestin-ortodox practicant. Când au venit să mă ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea (in afara de Dumnezeu).” parafraza dupa ereticul Friedrich Gustav Emil Martin Niemöller
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 18.06.2024 at 10:11:12. |
|