Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.06.2024, 13:46:51
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
S-au dat buletine gata stampilate peste tot pe unde poporul nu stie carte si nu se uita si tace, iar daca si-a dat seama vreunii atunci au trecut in procesele verbale ca unele buletine erau gata stamilate. Si cine ar fi sa le caute pe toate daca sunt curate? Deci asa s-au scris alegerile comasate facute de catre comasati care nu vor renumarare la sectoarele 1 si 2 in ciuda erorilor matematice grave, doar ca sa fie siguri ca au pus mana pe pusculitele cu bani de la sectoare!.. trimitand in justitie problemele electorale, care pentru solutionare pot dura mai mult de 4 ani cum e fix cazul de la sectorul 1 de acum 4 ani.
Dacă era vreun buletin ștampilat prealabil pe PSD vedeai dinainte că era cam pe prima pagina în toate județele, dar dacă era pe Silvestru Șoșoacă la final, eu recunosc că nu am mai dat pagina până acolo, nu m-am odihnit înaintea votului și nu am mai stat să dau toate paginile la 5 buletine de vot.

E clar că hoția aici a fost să îngrămădească comisiile cu 5 buletine de vot cu 5 rubrici diferite, la europarlamentare mai era și rubrica celor care votează pe liste suplimentare, si a iesit o demență, cu oameni care nu s-au odihnit 48 de ore, care probabil semnau și în alb procesele verbale pe care au trecut ei după ce au vrut, numai să plece acasă.

A mai fost și frauda clasică cu 10 milioane 200 de euro contra voturi, și cea în care unii alegători aveau la ei mai multe buletine de vot pe care le-au introdus înauntru, dar ăștia erau ușor de prins de către cel care urmărea urnele, frauda asta mergea doar pe la comune.