Citat:
În prealabil postat de cozia
1 Pe asta cu 300 g in minus nu o cred. O fi dat peste vre-o plasa din care picau cartofi. Este de ajuns sa pice unul mai maricel ca s-au si dus 200g. Astea-s aiureli ale mmediei deservite.
|
Filmul real, urmărește-l până la capăt, vezi că e imediat după minciuna anti-boicot cu produse românești când s-au raliat toți ticăloșii cu interes de tip Găinușă de la cronica cârcotașilor, Mândrulă, progresista Dana Hering, miniștri ai agriculturii cumpărați de lobbiștii supermarketurilor să apere profiturile consorțiilor alimentare:
https://www.youtube.com/watch?v=nMSQfLCOtpQ
A venit Piedonezu cu gândac la purtător și l-a plasat, a rupt el chederele de la frigider, a băgat el resturi în uleiurile uzate cu care se fac produsele de panificație din vitrină, a pus el afișaj mincinos cu Produs Românesc, la carne de import Spania, a furat el la plasa de lămâi 150 de grame.
Citat:
Si eu am ochiul format. Niviodata nu am vazut vre-o urma de gandac sau mizerie, Curatenia este luna, fara exagerare, si nu sunt deloc fan corporatist. M-a ferit Dumnezeu de la a lucra la vre-o corporatie cu kkturile lor de targheturi si restul mizeriilor sinistre.
|
Da prietene curățenia e lună se face cu angajații care te înghesuie și în Lidl și în Kakafland, trebuie să te ferești să nu-ți treacă peste picioare cu roata sau măgăoaia aia, din cauză că nu au oameni stau la raft multe cartoane goale pe display.
Citat:
2-3. Acum porcul la ei este foarte gustos. De la "tara" oricum nu as cumpara de la necunoscuti. Luati mai zdravan la intrebari, am avut ocazia sa aflu ca si ei cumpara de la engros si il vand drept "porc alergat prin curte Organica."
|
Eu când spun de la țară, mă refer că te duci la ei și vezi tot procesul, sacrificare, pârlire cu paie și la butelie, spălare cu sare, eviscerare, porționare pe categorii, chiar și cârnații, caltaboșul, toba, jambonul, jumările, ți le face acolo cu apă de la fântână, ca să nu mai murdărești acasă și să nu folosești apă de la rețeaua orașului pt fiert și spălat.
Când e 20 de lei metru cub de apă, plus gazul cât ar costa acasă, arunci niște lemne sub ceaun și-ți fierbi acolo ficatul de porc și celelalte pt caltaboș.
Mațele reale, nu ca alea de proveniență Iran din Kaufland, se iau de la porc pline cu rahat și se spală cu sare în apă de la fântână.
Citat:
La fel fac si cu fructele, strugurii, vinul, tuica de pe marginea drumurilor. Golaneala este MAXIMA in mediul rural :)) Si asta-i doar suprafata. Sa nu continui despre miere, legume, samd.
Sungurul caz pozitiv il gasesti la cei care au rude PRODUCATOARE la tara. Dar aici vorbim despre o minoritate neglijabila de 0.001...% adica VAX!
|
Da frățioare sunt sate viticole cu tradiție în domeniu, oameni care au cazan de țuică în curte din cupru, oameni care au prisacă lângă pădure șamd.
Citat:
4. In plandemie Kauflandul nu a facut decat sa se conformeze ordinelor, asa cum ai facut-o si tu si 99.9% din populatie. Nu a piscait nimeni!
O sa vedem la urmatoarea runda, indiferent de ce natura va fi, nu neaparat legata de sanatate, cum o sa dansam, daca s-a invatat ceva din trecut.
|
Kauflandul e singurul care a băgat garduri ca să separe traseul vaccinați/nevaccinați, nici măcar siamezul lidl, de la același consorțiu n-a făcut treaba asta.