![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
E adevărat că unii lucrează a 3-a zi după Paști și Nașterea Domnului și oarecum e explicabil că se scade din a 3-a zi. Azi deja era mai puțină lume decât ieri, orașul cam la fel de gol - semn că încă nu merg toți la lucru, ce am observat e că din mai puțini prezenți s-au împărtășit mai mulți. Deci proporția de absorbție la împărtășanie este mai mare când se împărtășesc cam toți atâția oameni cât erau într-o zi cu participare mai mare. Citat:
Observ că sunt oameni tari fizic și cu performanțe intelectuale care nu merg și sunt oameni uscați de post, am văzut niște fete foarte slabe pe la Biserică, mă mir că nu li se face rău care stau pe la toate slujbele. Uluiala e că unii slabi fizic, sau trecuți prin operații,sau bătrâni și cu dureri, merg mai mult decât alții care sunt atleți, dacă te uiți prin Biserică oamenii care merg des nu au constituție de sportiv 90% nu sunt sportivi practicanți. Citat:
Deci ajungeam azi lejer până la 12 la masă, că auzisem și explicația asta penibilă că unii enoriași sunt cu gândul la supă și nu mai au răbdare.