Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.03.2026, 04:28:44
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Sincer nu inteleg. Eu pelcasem de la ideea ca nu a cunoaste vorbele Mantuitorului si a le folosi inseamna credinta, ci a le aplica.

Dar tu imi raspunzi ca a cunoaste vorbele lui Dumnezeu , e si aceasta o ravna?

Daca am inteles bine, atunci aceasta ravna te duce automat si la aplicarea lor?
Corect, râvna te face să îți amintești de exemplele scrise, sau cum se zice:
“din ce este scris” și pe oriunde în lume te duce viața, tu porți în tine râvna.

Să nu uităm ca MARI EXEMPLE extraordinare DE RÂVNA pentru Dumnezeu le întâlnim în VT. Atenție
!

Toate acțiunile care le faci alegi să le faci într-un fel special, știind cat de misterioasă este lumea în care trăim și în care s a manifestat și Mântuitorul alături de îngerii pazitori ai Lui,… sau măcar marea majoritate a acțiunilor, atât cat ne amintim, ca și aici este o mare provocare…aceea DE A TINE MINTE , sau de a ne AMINTI CUM TREBUIE SĂ ACȚIONĂM cu Duhul în noi.

Din nou repet ca Psihologia umana este de bază pentru a înțelege dinamica teologică și evanghelia.

Last edited by cozia; 11.03.2026 at 04:32:09.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare