Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.03.2026, 04:23:55
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul

10.- Am vorbit mult cu atei in ultimul timp, care se indoiesc de realitatea acelor fapte.
Fie nu cred ca au fost adevarate, fie cred ca doar povestea a fost reala dar faptele insusi au fost inventate

Mi-am pus astfel intrebarea de ce la aceleasi fapte ,unii cred ca au fost reale, si altii nu, desi dispun toti de aceleasi date de intrare: textul biblic, evolutia ulterioara a lucrurilor si marturii istorice (putine) ale unor terti

Dar cei care cred ca au fost reale, nu au un ochi in plus , nici neaprat mai multa minte, ci ei au fost influentati de armonia acelor cuvinte, si cred ca, chiar inexplicabile si lispite de dovezi fiind, asa ar trebui sa se manifeste Dumnezeu daca ar exista . Deci ei au recunoscut pe Dumnezeu in acele fapte si cuvinte minunate.

Nu imi dau seama insa daca ateii intra in continutul cuvintelor, sau se exprima anticipat,inainte de a cauta sa le intelega in detaliu
Cred ca noi credincioșii am ajuns la credința pe mai multe căi, nu numai cum zici tu, prin pătrunderea cuvintelor fiind vrăjiți de armonia lor.

Începi cu acel ceva din copilărie, eveniment traumatic, vre o operație, boală, sau povestiri biblice ale bunicilor, mici rugăciuni, Îngerașul meu, mai puțin de la părinți și începi să recunoști lucrarea Creatorului în viața de zi cu zi.

Mai târziu așa zisele coincidențe, semne, întâlniri neobișnuite cu oameni deosebiți, induhovniciti, te miri pe unde, încep să se manifeste mai des.

Iar cel mai cutremurător este ca multe din evenimentele vieții începi în mod metaforic, real sau simbolic să le recunoști și în evanghelii.

Începi să recunoști ce voia să zică Iisus când a amintit de revărsarea abundență a Duhului Sfânt în zilele astea când încep să se întețească emoțiile și știrile negative.

În mijlocul acestor stări negative vom începe să distingem niște schimbări în textura realității.
Deja observăm în natura, în clima, în ecosisteme, diverse modificări.
Au dispărut insectele, păsări sunt foarte puține. Comportamentul animalelor s a modificat ca să nu mai spun de cat de mult s au schimbat oamenii și relațiile între ei.

De-asemenea în ultima vreme în lumina dosarelor demonice publicate cu INTENȚIE în mod public din Ordin, a devenit foarte relevant următorul pasaj din Matei 18

Fii atent aici:

“ 2 Isus a chemat la El un copilaș, l-a pus în mijlocul lor
3 și le-a zis: „Adevărat vă spun că, dacă* nu vă veți întoarce la Dumnezeu și nu vă veți face ca niște copilași, cu niciun chip nu veți intra în Împărăția cerurilor.
* Ps 131:2 Mat 19:14 Marc 10:14 Luca 18:16 1 Cor 14:20 1 Pet 2:2
4 De aceea, oricine* se va smeri ca acest copilaș va fi cel mai mare în Împărăția cerurilor.
* Mat 20:27 Mat 23:11
5 Și oricine* va primi un copilaș ca acesta în Numele Meu Mă primește pe Mine.
* Mat 10:42 Luca 9:48
6 Dar* pentru oricine va face să păcătuiască pe unul din acești micuți care cred în Mine, ar fi mai de folos să i se atârne de gât o piatră mare de moară și să fie înecat în adâncul mării.
* Marc 9:42 Luca 17:1 Luca 17:2
7 Vai de lume, din pricina prilejurilor* de păcătuire, fiindcă nu se poate să nu vină prilejuri de păcătuire! Dar vai** de omul acela prin care vine prilejul de păcătuire!”

Mai clar ca atât și dovadă a existenței Creatorului și a Fiului lui Dumnezeu nici ca poate exista.

Revărsarea D.Sfant de abia începe. Vor urma evenimente absolut spectaculoase, transformări ale realității în direcții nemaivăzute până acum. Vom Vedea umili și smeriți, și mai ales în tăcere deplină fețe ciudate si monstruozități animalice precum cele reprezentate pe pereții templelor egiptene.

Mulți se pare ca deja au fost martori la asemenea apariții și transformări, mai ales în aglomerării, adunări, șamd.
Ar fi și fotografiat, dar din păcate nu ne putem baza pe imagini care sunt ușor de trucat de ai.

Last edited by cozia; 16.03.2026 at 04:51:01.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare