![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Ortodocsii ecumenisti sunt majoritatea masoni. Fara suparare. Pun in aplicare toate planurile masonice intr-un mod viclean. Unii duhovnici cauta sa ne deschida ochii, iar altii, masoneii, ii duc in ratacire pe fiii lor duhovnicesti. Sa mai deschidem ochii si sa vedem cine ne este duhovnic. A se citi scrierile Sfantului Lavrentie de Cernigov.
Ce mantuire ne pot garanta ierarhii care incep sa pangarasca credinta ortodoxa pentru care poporul roman a platit tribut de sange? Ce atitudine iau ierarhii fata de homosexuali? Dumnealor au avut grija sa interzica mitingurilor impotriva microcipurilor. Homosexualii se vor lafai in voie, sfidand poporul ortodox. Sa ne venim in fire, chiar daca unii ierarhi si unii preoti ne vor trada ca Iuda pe Hristos. E din nou vremea iudelor. Trist, dar adevarat. Iar unii o vor duce bine si acum, caci vor aduce argumente ca au sustinut intronarea ecumenismului. Si ne vor rade in nas celorlalti... |
|
|||
|
|||
![]()
draga Fani,
Am obosit scriind mesaje la Facere,iau o mica pauza si iti pun o intrebare,sa vedem cum crezi tu... In spirit ecumenist,mai este nevoie de ierarhi si preoti ortodocsi pentru mintuire ? Dar de Iisus Hristos Dumnezeu ?
|
|||
|
|||
![]()
Dom-le poate ne da careva linkul cu parintele Staniloae zicand ca ecumenismul e produsul masoneriei.
(inregistrarea video sau audio.) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau ca nu avem nevoie de episcopi si preoti? Pai cine sa savarseasca tainele? Arata-mi unde am zis eu ceva care sa justifice aceasta intrebare. Ce are asta de-a face cu spiritul ecumenist? Mai reciteste, ca nu mai rescriu, cum am definit eu spiritul ecumenist ortodox pe care il consider bun. Mi s-au tocit degetele sa-l tot repet. Am tot scris si rasscris ca sa nu se tradeze credinta ortodoxa, nu asta e ecumenismul adevarat. Asa cul il intelegea si p. Staniloae. Da-mi voie sa-ti pun si eu o intrebare: catolicii cred sau nu in Iisus Hristos Dumnezeu? dar in necesitatea de a avea episcopi si preoti? Si Steinhardt, credea in Hristos sau nu? Se impartasea sau nu? |
|
|||
|
|||
![]()
OK am sa-l citesc ca am uitat despre ce era vorba, s-au intamplat prea multe in viata mea de atunci si am uitat. Mai vorbim.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.ortodoxmedia.com/inregist...spre-ecumenism dai click pe Despre ecumenism, sub poza. e mp3. se aude cam prost. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bineinteles ca noi vrem ca ceilalti sa se intoarca. Problema e, vorba aia, ca nu stie si Grivei ;-) Si unii din ceilalti, mai ales catolicii, ar vrea sa il recunoastem noi pe papa si basta. Numai ca nu prea mi se pare de loc ca se apropie ortodocsii de asa ceva.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pr. Arsenie Papacioc: "Sunt impotriva! Pe viata si pe moarte impotriva! Ce ecumenism?" Pr. Ardian Fageteanu: "Ecumenismul este o erezie, erezia secolului XX" Pr. Ilie Cleopa: "Noi ortodocsii suntem putini dar suntem Biserica intreaga. Noua nu ne lipseste nimic! Noi n-avem ce imprumuta de la protestanti dar nici de la catolici!" Pr. Iustin Parvu: "Ecumenismul nu e nascut din parerile bisericilor, ci din gandirea proprie a unor pastori ce nu au nimic profund crestin si religios in ei ci doar o viata politica" Pr. Arsenie Boca: "Ecumenismul? Erezia tuturor ereziilor! Caderea Bisericii prin slujitorii ei. Cozile de topor ale apuslui. Numai putregaiul cade din Biserica Ortodoxa" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uneori eu devin tricky,poate ca citesc mesajele tale,dar vreau si sa ajungem undeva... Urmatoarea intrebare,in continuare la celelalte: Cum se mintuiesc neopreotestantii ? Au ei taine daca nu au preoti si ierarhi ? Cum se mintuiesc evreii ? Cred ei in Dumnezeu ? Si daca imi raspunzi ca se mintuiesc...mai este nevoie de ierarhi si preoti ortodocsi pentru mintuire? Mai este nevoie de Iisus Hristos Dumnezeu pentru mintuire ? Bine,aceasta intr-un anume spirit ecumenist...la care se gindeste toata lumea,mai putin unii...cinste lor! ... Cred ca vom avea un drum lung pe acest topic...mai lung ca la Facere.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
doar scanez, in mare ... ba chiar unele lucruri nu le descopar decat dupa multa vreme! ce sa-ti zic ... eu nu caut sa ma milogesc, DIN CONTRA, decat in fata Lui Dumnezeu ... bag sama ca interpretezi gresit! da' ce sa-ti zic ca daca pana acum nu credeam eu in dragostea la prima vedere ... eh e adevarat ca Romania e tara basmelor cu feti frumosi! si ca tot vorbim de ecumenism: iti spun sincer: cand vezi o minunatie de preot cu o intelepciune si o smerenie aparte, cu o tinuta morala din cele mai alese, iti zici sincer: ecumenismul e o mare mascarada, discutie fara sfarsit si concluzionezi: eu vreau sa imbratisez ortodoxia si dogmele ei! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Consecintele razboiului | mihaela75 | Generalitati | 17 | 24.03.2011 19:59:43 |
Mihai Viteazul - Parastas la 409 ani de la moartea acestuia | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 11.08.2010 20:45:00 |
Identificarea sufletului si identitatea acestuia | adelin | Generalitati | 23 | 27.01.2010 12:01:38 |
Pacatul - si consecintele lui? | s_snape | Generalitati | 14 | 09.05.2009 15:37:11 |
Cum putem integra raul in univers, si care este rolul acestuia | magnusfelyx | Generalitati | 6 | 30.12.2008 19:14:48 |
|