![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Ok, am inteles, nu va place sa va iau cu „fiule”.
Dar dvs. ati inteles faptul ca, in situatii de urgenta, oricine poate boteza? Chiar si maistrul zidar si medicul si meteorologul si macelarul si liber-profesionistul... Si ca singura conditie este sa fie si ei insisi botezati ortodox? Acesta era raspunsul la intrebarea dumneavoastra. De ce il ocoliti si va legati doar de adresarea mea? Last edited by penticostalulmantuibil; 23.08.2010 at 18:15:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Frate fii pe pace, se leagă și de adresarea mea, însă eu nu-l mai bag în seamă. L-oi remarca în momentul când inexplicabil va începe să vorbească septic.
|
|
||||
|
||||
![]()
O întrebare, oarecum, off topic (nu mă supăr dacă nu răspunzi): de ce-i deranjează pe neoprotestanți apelativul de "sectanți" când sectă (DEX) înseamnă comunitate religioasă care s-a separat de biserica oficială și de la Martin Luther încoace se tot desprind și se separă grupări religioase de biserica (catolică, apoi anabaptistă, luterană, calvină etc.)?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
ce mai fac insectele?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu mi-am vandut sufletul,o concluzie mai "inteleapta" nu puteai trage?
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnul Ionut probabil este om de afaceri in domeniul imobiliarelor. El tot vinde si cumpara.
Si a ajuns sa creada ca tot ce este pe lumea asta e de vanzare. Si sufletul. si credinta. Si Biserica. Tot mereu aminteste de vanzari. Asta e specialitatea lui: sa stie cu cat se vinde „marfa”. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu aveam ce concluzie trage din aberatile pe care le spui
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului | alynna | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 10.05.2013 08:28:51 |
Care este sensul Botezului Domnului? | Florin-Ionut | Botezul | 33 | 07.01.2013 15:38:30 |
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi | georgeval | Botezul | 22 | 21.02.2012 23:08:48 |
Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 15:34:34 |
|