![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Conform unor studii, nu.
calitatea de CRESTIN vine de la CRISTOS -Unsul. noi suntem "crestini" nu "hrestini". -------------------------------------------- o parere personala intemeiata pe anumite studii, nu trebuie sa va scandalizati, nu am facut niciun sacrilegiu. |
|
|||
|
|||
![]()
ca si crestini, suntem sub legea talionului (ochi pentru ochi, dinte pentru dinte) sau sub legea lui Isus Cristos, care ne porunceste sa ne iubim vrajmasii?
|
|
||||
|
||||
![]()
Aveti si d-voastra dreptate. Noi avem multi eroi ai neamului, ce merita cinstiti, care nu au insa calitatea de martiri. E o diferenta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E vorba de cotropirea tarilor Romane de turci ,nu stiti istorie. Daca vreti sa dati lectii cum e scre Hristos va repet ,mergeti prin alte parti ,noi suntem ortodocsi. |
|
|||
|
|||
![]()
multumesc! asta am vrut sa spun, ca un erou ca David este potrivit legii mozaice a Vechiului Testament, insa pentru dispensatia crestina sunt potriviti martirii care mor pentru Domnul lor, daca asa trebuie, dupa cum avem exemple si in Noul testament dar si in modul cum si-au dus viata primii crestini.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu dau lectii nimanui, am explicat de ce scriu asa cum scriu; nu am nicio problema daca altii scriu cu H. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 31.01.2012 at 22:02:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu, ca militar (de aici a plecat si istoria asta care parca nu se mai termina) sunt sub angajament (juramant) ca sunt credincios tarii mele, Romania si ca imi apar tara chiar cu pretul vietii.
debate?... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar putem sa nu participam la acele expeditii militare in care s-au ucis oameni nevinovati, in Irak, Libia si nu ma refer neaparat la ortodocsi ci la penticostali, care spun ca sunt pocaiti, dar nu sunt! majoritatea care au mers sa ucida pentru interese guvernamentale imperiale, au fost baptisti si penticostali! ce fel de pocaiti sunt acestia??? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|