![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ptr ca un ortodox adevarat, care a gustat din bogatia darurilor aflate in Biserica nu o va parasi niciodata! Iar cel care nu s-a impartasit de acest tezaur al Bisericii, chiar de ar fi fost botezat ortodox nu e ortodox! Pentru ca a fi ortodox inseamna a tine dreapta credinta...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
in situatia unui om care trebuie sa caute drumul spre dreapta credinta.....
|
|||
|
|||
![]()
dar eu nu am avut ocazia si nici nu am, ca sa cunosc religia dumneavoastra, si aici unde locuiesc nu exista ortodocsi, majoritatea romanilor sunt penticostali; parintii mei au emigrat din Romania intr-o perioada cand eu eram doar in stadiu de proiect !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
persa nal, cred ca omul insetat care a gustat o apa buna, rece pe un soare arzator nu se va abate nciodata de la locul acela ptr a pleca in cautarea altor ape mai mult sau mai putin statute. Daca totusi pleaca, inseamna ca nu a gasit apa cea adevarat niciodata, si atunci se va multumi cu prima apa pe care o gaseste chiar daca aceasta e statuta sau clocita. Nici un om sanatos nu da o apa prospata, rece pe una statuta, decat daca nu a avut parte de cea dintai. De aceea lucrurile pe care le-am spus, le-am spus asa categoric.
|
||||
|
||||
![]()
Cand omul isi doreste sa ajunga sa il cunoasca pe Dumnezeu, si in suflet exista cea dorinta sincera am nadejdea ca Domnul ii va indrepta pasii pana va ajunge, asa cum spunea Rafail Noica(un tanar insetat care a tot umblat de o o confesiune la alta in cautarea adevarului), Acasa!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Acum vedeți și dumneavoastră că nu e bine să fii așa categoric până nu verifici personal cum e cu apele... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor! | zriyac | Generalitati | 18 | 16.10.2010 16:47:38 |
un mic ajutor | evelon | Rugaciuni | 4 | 29.10.2008 16:06:45 |
|