![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
daca am mancat/baut ceva dupa miezul noptii se cade sa beau agheasma de la izvorul tamaduirii mica ulterior dimineata...?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Așadar: nu cumva experimentatul Sărsăilă, văzând că ați apucat-o deja pe calea cea urâtă de el a credinței, vă încearcă trimițându-vă unele ispite de dreapta? Nu cumva vă induce idei farseice ? Domnul nostru se bucură să beți agheasmă. El trimite multe haruri lucrătoare celor care se folosesc de apa sfințită. Pentru El, nu are nici cea mai mică importanță dacă ați mai gustat ceva la ora 23.45 sau dacă ați făcut acest lucru la ora 0:15. Singurul lucru care nu prea îi place ar fi să luați agheasma așa cum beau unii un șpriț după ce se ghiftuiesc bine cu friptură. El ar vedea aici o anumită luare în deșert a celor sfinte. Este cazul dv ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu-mi permit să dau sfaturi ortodocșilor, orice om e liber să-și practice credința cum dorește; că e bine, că e rău - aceasta e responsabilitatea personală a fiecăruia. Următoarea frază mi-a stârnit curiozitatea prin ciudățenia ei:
De unde se deduce o asemenea bizarerie? În Scriptură clar că nu scrie, este cumva rodul unei revelații personale ori colective? Nu m-ar mira de exemplu ca Domnul să Se bucure când bem apă (2 litri pe zi) pentru sănătatea noastră, dar... ageasmă?! |
|
||||
|
||||
![]()
daca ai mancat sau baut dupa 12 noaptea nu mai poti lua nici aghiazma nici anafura.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cata vreme nu intelegeti anumite realitati straine de cultul dvs, nu sunteti in masura sa va dati cu parerea.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu personal, daca se intampla sa nu ma simt bine, beau cate o inghititura de aghiasma in orice moment al zilei.
|
|||
|
|||
![]()
iertati-ma daca intr-un oarecare fel am dat dovada de vreo samavolnicie...am incercat sa ma fac concis in cateva cuvinte...fara sa smintesc pe cineva.!
problema mea este ca adeseori am insomnii..si brusc mi se face pofta sa rontai cate ceva...intelegeti dvs...? multumesc anticipat...! |
|
||||
|
||||
![]()
Numai aveti voie sa luati anafura si agheasma,
daca dupa ora 12:00 ati mancat/baut. |
|
||||
|
||||
![]() Citat: