![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Din ce am citit si replicile tale adaugate la mesaj parerea mea este cu toata seriozitatea sa-i dai papucii CIT MAI REPEDE
Pune-i urgent Lucrurile la usa si VALEEEAA!!! Daca nu o faci ACUM , mai tirziu o sa regreti fiecare an pe care l-ai irosit alaturi de acest om care n-are nimic decit ca a ales un mod de viata parazitar Altfel, scuza-ma dar risti sa te transformi intr-o cirpa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Nu stiu daca realizezi!) Tu nu il cunosti pe sotul ei ca sa-ti permiti astfel de afirmatii. Catalina pare a fi o persoana minunata, probabil si sotul ei este un om deosebit, daca i-a castigat iubirea si devotamentul! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In viata de familie trebuie sa ai principii clare, nu balaceala. Cu toata dragostea si afectiunea care i-o poarta( si care este deseori oarba), parazitismul are o limita si trebuie facut tot efortul de a-l stopa. Din cauza orbirii adusa de dragoste EXISTA PRINCIPIILE! ele ne trezesc la realitate |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nimeni nu zice sa-si gaseasca post de CEO, orice munca ar fi facut l-ar innobilat, la propriu! si ar fi scapat de aceasta boala, insa in cazul lui este clar ca umbla cu cioara vopsita |
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, imi pare rau, dar este SOTUL ei, nu prietenul sau logodnicul. Cum ii dai tu sfat sa se desparta, mai ales cand ea e chiar dispusa sa rabde. Vrei sa piarda cununa? Sau cum?
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]()
Bine, am inteles, atunci sa rabde.
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Catalina,
Mie imi suna foarte familiara situatia sotului tau. Este aceeasi cu situatia pe care am avut-o eu in perioada premergatoare intemeierii unei familii adevarate, adica care include copii. Doar ca eu sunt femeie si in aceasta calitate atributul de mama m-a schimbat cu desavarsire. Prin copilul pe care l-am dobandit, Dumnezeu mi-a dat un sens existentei. Pana atunci, desi imi iubeam sotul, ma simteam neputincioasa si inutila, serviciile mi le schimbam cu regularitate, nu ma puteam simti eu insumi intre atatia oameni de toate felurile. Desi incercam sa fac totul cat mai bine cu putinta, de multe ori din stangacie sau fara sa prevad din timp cum va decurge situatia, ajungeam sa fiu rau vazuta de diverse persoane care nu erau dintre cele mai binevoitoare. La serviciu colegii sunt de multe ori lipsiti de minima toleranta, te judeca imediat, apar barfe, iar un suflet sensibil care nu a beneficiat de incurajare inca din copilarie si in care s-au intiparit traumele pe care le-a suferit in cadrul familiei, nu poate face fata unor ironii, unor rautati si se descurajeaza usor. Acestea sunt niste probleme psihice pe care nu le mai poate vindeca vreun psiholog ci doar Dumnezeu cu voia Sa. Dar se pare ca in cazul meu precum si al sotului tau, Dumnezeu a gasit o alta solutie. Ne-a dat soti capabili sa ne intretina. Noi ramanem cu acest spin care sa ne ajute sa ne smerim intotdeauna fata de celalalt, dar nici partenerul nu trebuie sa se semeteasca, caci atunci viata de familie nu se deosebeste de cea de la serviciu. Sunt sigura ca sotul tau se simte in mare inferioritate fata de tine, incearca acasa sa-i dai lui ocazia sa fie cap de familie. Acela sa fie teritoriul unde sa aiba libertate de decizie, asta il va incuraja. Iti este de ajuns ca te ocupi de cariera, cand vii acasa pur si simplu bazeaza-te numai pe el. Daca Domnul va daruieste copii, problemele se vor rezolva si mai bine. Sotul se va ocupa de copii, de familie, iar tu te vei putea concentra pe cariera. In felul asta va veti completa intr-un mod minunat. Caci Dumnezeu de aceea ne da soti si sotii, pentru a suplini unul lipsurile celuilalt. Eu cu ajutorul Domnului am o familie fericita. Ceea ce iti doresc si tie! |
|
|||
|
|||
![]()
Pai mai soro acum e criza poate sotul tau incearca sa isi gaseasca de lucru dar nu gaseste.
Mai ai rabdare si fratia ta cateva luni sa treaca criza aceasta. scuza ma dar eu nu cred in aceasta criza..este numai la nivel psicologic..eu locuiesc de ani de zile in Italia si tot timpul ii criza..dar bani de vacanze, de chefuri, de restaurante si alte lucruri sunt...astazi a devenit o moda criza..pentru cine nu vrea sa cumpere ceva sau se se planga imediat gaseste ca scuza CRIZA, ptr cine nu are cchef de lucru imediat gaseste scuza Criza...DE CE AU RAMAS MULTI FARA MUNCA? ptr simplul motiv ca s-au saturat s aplateasca salarii si bonuri de masa si transport la cei care nu faceau nimic in toate orele de minca...constransi d etaxe..sau facut selectionari..fiecare a tinut cu sine muncitorii de baza..de ce au inchis firme? nu ii de ajuns sa ai bani ptr a fi bun patron...si uite asa ne ascunde in spatele crizei..dar cum spune mai sus barbati ca Gabi sunt multi chiar prea multi....si vai de femeile ca ea..cu cat merge inainte cu atat o s aii fie mai greu...trebuie s aii da-i sarcini..sa il tratezi ca si pe un copil cand nu isi face temele..si daca nici asa nu ii bine...? vezi tu..oricum eu nu sunt de parare ca Dumnezeu iubeste lenesi si cei care profita, cum nu cred ca Dumnezeu iubeste familiile nefericite...eu cred si simt ca Dumnezeu iubeste IUBIREA, INTELEGEREA |
|
|||
|
|||
![]()
@mira36 - scuza-ma ca intervin, dar tu in ce lume traiesti?
Poate tu ai avut norocul si sansa sa-ti gasesti de lucru in Italia, poate si pe domeniul tau si esti fericita. Eu stiu ce este in Europa de Vest, in mai multe tari, asa ca te rog mult sa nu vorbesti in numele altora. Sunt oameni care chiar vor sa munceasca si nu gasesc si primesc refuzuri la xa suta de mapa trimeasa. Poate ca exista domenii si meserii unde este mai usor pretutindeni, pentru cei cu studii superioare si alte meserii fara studii, este mai greu. Nu stiu ce este in tara, dar am auzit ca si acolo au ramas multi fara lucru, pentru ca se inchid, ca peste tot, firmele pe capete. Mai uitate-te la stiri putin, la televizor si in presa, si mai vorbeste si cun un somer si vezi ce face si cum se simte. Nu mai judeca asa usor pe altii. Scuzati - am fost Off Topic La subiect - te inteleg prin ce treci, este o perioada mai grea, dar daca va iubiti va trece. Cereti si sprijinul altora (psiholog, preot, sociolog, preieteni, rude). Cu copilul - voi sunteti in tara, legea va lasa. Iti permite sanatatea sa infiati? |
|