![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Deci săptămâna viitoare incep " confruntările " directe si cred ca aici este cel mai mare pericol !
Nu era oare mai înțelept sa se renunțe la aceste ordonanțe, măcar pentru un timp ?
|
||||
|
||||
![]()
Nu mă aștept la violențe. Pe de o parte, probabil contramanifestațiile vor avea alt amplasament, dacă se dorește evitarea confruntărilor, cum e normal. Pe de altă parte, cred că PSD se va mai gândi dacă să-și cheme susținătorii în stradă, pentru că probabil se va face de râs.
Altceva, însă, mi se pare îngrijorător. Dacă Iuliu îl suspectează de prostie pe Dragnea pentru că și i-a pus pe toți în cap, eu înclin să le dau dreptate celor care spun că ceea ce se întâmplă ar putea fi exact ceea ce PSD-ul dorește: provocarea străinătății până la ruperea noastră de UE și de NATO.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu le am doar cu softul. Altii, cu mai multe. Dar de ce tronul lui Vitiate si ochiu' lui Sauron sa importam, cind inca mai avem intelectuali si inteeprinzatori in tara, indeminatici mai mult sau mai putin?! Ha?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Uita-te la Ucraina și spune-mi ca vrei sa ieșim din NATO.....
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]()
sa vorbim si despre Republica Moldova
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Însă în contextul actual, despărțirea de structurile occidentale imaginează-ți singur ce efecte ar avea.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 04.02.2017 at 15:37:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Norocul vostru cel mai mare este ca desi aveti mentalitatea alora din 45 sau a unor copii de 5 ani carora nu li se da jucaria, PSD e intr-o situatie si mai rea, are o conducere tampita sau vanduta. Ca nu fac decat sa-i puna caramizi la statuia lui Iohannis.Si sa va incurajeze si pe voi, sa iesiti in strada intr-una, ca uite, universul se invarte in jurul vostru. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Macar daca ar exista un partid care sa aiba curajul sa puna in discutie apartenenta noastra la NATO si UE. Am avea doar de castigat. Dar nu exista si nici nu cred ca poate sa apara in tara la noi asa ceva. |
|
|||
|
|||
![]()
Uitati-va la Orban - oaia neagra a UE si a venit acu Putin la el si imediat dupa se intalneste cu Trump. La noi, ne certam ca si-a facut cocalarul ala de Dragnea selfie cu Trump si unii il lauda si altii il critica. De parca inseamna ceva asta, noi suntem femeia aia usoara pe care Trump sau oricare alt lider occidental o poate avea la ce ora doreste dar de care s-au cam saturat.
![]() |
|