Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2017, 14:49:32
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Nu mă aștept la violențe. Pe de o parte, probabil contramanifestațiile vor avea alt amplasament, dacă se dorește evitarea confruntărilor, cum e normal. Pe de altă parte, cred că PSD se va mai gândi dacă să-și cheme susținătorii în stradă, pentru că probabil se va face de râs.

Altceva, însă, mi se pare îngrijorător. Dacă Iuliu îl suspectează de prostie pe Dragnea pentru că și i-a pus pe toți în cap, eu înclin să le dau dreptate celor care spun că ceea ce se întâmplă ar putea fi exact ceea ce PSD-ul dorește: provocarea străinătății până la ruperea noastră de UE și de NATO.
Mda, tipic pentru prooccidentali: va ingrijoreaza mai putin perspectiva destramarii tarii (sau a razboiului civil), dect iesirea dn UE/NATO. Sau, cel putin, asa pare. Ce ti-e s cu spalarea pe creier globalista: va doare mai mult de o nenorocita de alianta si de megastructura negustoreasca suprastatala spoliatoare, decit de propria tara unde locuiti si unde aveti familii, amintiri, proprietati, prieteni. Pe Mihai il inteleg: el e banatean, deci dintr-o provincie cu adevarat civilizata, Banatul Timisoarei fiind secole in Mitteleuropa. Normal ca vrea sa traiasca la standarde de Miteleuropa. Una e safi trait intr-o partede lume care afost un Imperiu cult si tolerant,si alta e sarepeti, in Balcanii nord-dunareni turkmenistanizati politic, devize ale unor structuri suprastatale.